>>

CISSP Training | Officiële CISSP Bootcamp

ISC2_Training-Official-Provider.png

Voor wie is deze training?

Professionals werkzaam in informatiebeveiliging die hun CISSP certificering willen behalen. Dit zijn voornamelijk security officers, security managers, security consultants, netwerk- en systeembeheerders en IT-architecten met vijf of meer jaren werkervaring in cyber security.

Wanneer de deelnemer CISSP certified wil worden moet hij/zij minimaal vijf jaren werkervaring in cyber security hebben (in tenminste twee domein van het CISSCP Common Body of Knowledge). Met minder jaren ervaring kan de deelnemer CISSP associate worden en de overige benodigde jaren werkervaring binnen 6 jaar opdoen.

Waarom zou je deze training volgen?

In het cyber security werkveld is er steeds meer vraag naar certificeringen als objectieve markers van kwaliteit. CISSP is een van de meest gevraagde certificeringen en staat bekend als een zeer pittig examen om voor te leren. Met een bootcamp gegeven door ervaren ISC(2) certified trainers kunnen deelnemers leren van hun kennis en ervaring, en maken zij gebruik van het officiële ISC(2) trainingsmateriaal zodat men zo goed mogelijk voorbereid is op het examen.

Resultaat

Na afloop van de training is de deelnemer bekend met het volledige CISSP Body of Knowledge (CBK) en heeft hij/zij de benodigde stof voor het behalen van het CISSP examen tot zich genomen.

Door een CISSP bootcamp te volgen vergroot de deelnemer de kans op het halen van het CISSP examen. Met een CISSP titel onderscheid je jezelf in het cyber security domein en maak je een volgende stap in je professionalisering.

Wanneer het als organisatie noodzakelijk is om CISSP gecertificeerd personeel te hebben, is de snelste en meest efficiënte manier het aanbieden van een bootcamp. De kans van slagen is vele malen hoger dan bij zelfstudie.

Programma

Tijdens de opleiding komen de acht domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan bod:

  • Security & Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  • Asset Security (Protecting Security of Assets)
  • Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  • Communications & Network Security (Designing & Protecting Network Security)
  • Identity & Access Management (Controlling Access & Managing Identity)
  • Security Assessment & Testing (Designing, Performing, & Analyzing Security Testing)
  • Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  • Software Development Security (Understanding, Applying, & Enforcing Software Security)

Na afronding van deze training kunnen deelnemers zelf het CISSP examen aanvragen bij Pearson Vue. Het examen kan het hele jaar door worden gemaakt.

Het borgen van kwaliteit

De CISSP Bootcamp wordt gegeven door CISSP certified professionals met meer dan tien jaar ervaring in het security vakgebied. Door het enthousiasme waarmee zij hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skills.

Voor de training CISSP Bootcamp maken wij gebruik van het officiële lesmateriaal van ISC(2) zodat je altijd de meest up to date content tot je beschikking hebt en zeker weet dat de inhoud volledig aansluit op het officiële CISSP examen.

Prijs, data en locatie training CISSP Bootcamp

De training kost 3.950 euro per persoon, dit is exclusief de kosten voor het CISSP examen. We houden de klassen klein (max 14 deelnemers), zodat er altijd genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Wij verzorgen een prettige en ontspannen leeromgeving. De trainingen bieden we zowel volledig virtueel aan, als op onze trainingslocatie in Zeist of bij Computest op kantoor in Zoetermeer. Wij hebben hiervoor een mooie ruimte beschikbaar waar de RIVM-richtlijnen gewaarborgd worden en waar we tevens een heerlijke lunch serveren. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om trainingen op locatie bij jouw organisatie te geven.

De CISSP Bootcamp bieden we komend najaar weer op onze fysieke locatie aan. De data die komende tijd gepland staan zijn:

  • 15/16 en 22/23/24 november 2021 - bij Computest op kantoor in Zoetermeer

Maatwerk

Trainingen op maat zijn altijd mogelijk. Voor kleine of grote groepen. Onze in-company trainingen verzorgen we altijd op basis van een intake vooraf. Onze trainers verwerken de werkomgeving, tools en stack van het te trainen team in de training. Ons doel is dat de deelnemer bij terugkomst gelijk de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk.

Dankzij de brede kennis die wij in huis hebben kunnen wij trainingen verzorgen voor allerlei doelgroepen en tot op een zeer hoog (technisch) niveau. Ook kan er toegespitst worden op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld mobiele apps. Het is dus altijd mogelijk om een passende (maatwerk) training te organiseren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inschrijven of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Computest Academy

Heb je interesse in een specifieke training? Of wil je meer info?

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld