>>

Self Assessment

Hoe kwetsbaar zijn wij nu eigenlijk voor cyberaanvallen? Hoe staat het met onze cybersecurity niveau? Met behulp van het self assessment security van Computest kun je zelf grip en inzicht krijgen op je huidige status ten opzichte van cyberveiligheid. En kun je de eerste prioriteiten gaan stellen waarmee je de security maturity van je organisatie (verder) kunt verhogen.

Wil je als organisatie weten:

  • Hoe weerbaar is onze organisatie tegen cyberdreigingen?
  • We hebben een aantal securitymaatregelen in place, maar hoe efficiënt zijn deze in het daadwerkelijk verhogen van de cyber security van onze organisatie?
  • Hoe verhoudt ons security maturityniveau zich tot andere organisaties in dezelfde sector?
  • Wat is voor onze organisatie de slimste volgende stap op securityvlak?

Het Computest self assessment voor security biedt inzicht.

Wat is een Computest self assessment security?

Aan de hand van 25 vragen over de bestaande securitymaatregelen en het borgen van security in de organisatie, helpt het Computest self assessment jouw huidige security maturity niveau te bepalen. Je ontvangt ook direct praktische adviezen om het niveau binnen de organisatie te verhogen.

Met het self assessment kun je ook een start maken aan het uitgebreide security maturity assessment. Je kunt zelf al een eerste beoordeling doen op waar de organisatie staat en waarbij je eventueel ook hulp zou kunnen gebruiken in de vorm van advies of securitydiensten.

Wat krijg je na een self assessment security?

  • Door het invullen van het self assessment wordt je al geprikkeld om kritisch te kijken naar de huidige securitymaatregelen van de organisatie.
  • Je krijgt direct inzicht in wat de kernprincipes zijn van een organisatie met een hoog volwassenheidsniveau op securityvlak.
  • Met het self assessment houd je alle informatie zelf in de hand en heb je de volledige vrijheid of en wat je met deze informatie doet.
  • Op basis van je antwoorden krijg je waardevolle tips en adviezen om direct je maturityniveau te kunnen verhogen.
  • Je krijgt na afloop het assessment met een score en de tips en adviezen die van toepassing zijn in PDF direct beschikbaar om te downloaden. Daarmee kun je de vervolgstappen en securityplan voor jouw organisatie kickstarten.

Waarom Computest self assessment voor security?

We hebben een duidelijke visie op wat goede security behelst en delen die visie graag. Daarbij willen we de wereld een stukje veiliger maken. Organisaties helpen om grip te krijgen op security doen we graag en een van de belangrijkste aspecten is hierbij inzicht verschaffen in wat nu echt belangrijk is voor een betere cyberweerbaarheid. De keuzes en prioriteiten kunnen per organisatie verschillen op basis van hun risicoprofiel, sector of andere kernfactoren. Echter, aan de basis van een hoog security maturity niveau staan een aantal basisprincipes.

Vanuit onze expertise en ervaring met een breed spectrum aan klanten bieden we met ons self assessment voor security een waardevolle tool aan waarmee je direct aan de slag kan gaan met het verbeteren van je cyberveiligheid.

Onze hackers

Zou je in contact willen komen met onze ethische hackers? Mail of bel

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld