>>

Third Party Risk Management

Het partneren met derden brengt risico's met zich mee. Of jouw organisatie nu groot of klein is, vrijwel iedereen heeft zakelijke relaties met derde partijen voor allerlei ondersteunende en/of aanvullende activiteiten. In sommige gevallen betekent dit dat er operationele, vertrouwelijke gegevens worden uitgewisseld met derde partijen. Als dit het geval is, dan zijn deze gegevens ook bij hen kwetsbaar, en dit brengt een risico met zich mee.

Het proces van Third-Party Risk Management (TPRM) omvat het identificeren, beoordelen en beheersen van alle verschillende risico's die deze partnerships met zich meebrengen.

Risico Management door derden is tegenwoordig een hot topic. Onder andere door de digitale transformatie, werken de meeste organisaties samen met allerlei partijen zoals cloud providers, hosting providers, leveranciers, incassoburo's, verkopers en nog veel meer. En jouw organisatie heeft misschien een zeer robuuste toeleveringsketen, maar de security is natuurlijk enkel zo sterk als de zwakste schakel in die keten.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via info@computest.nl of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je wensen en security vraagstukken in kaart te brengen.

Computest

Bel of mail ons als je meer wilt weten.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld