LEARN FROM THE BEST.

>>

Ons trainingsaanbod

Steeds vaker vragen onze klanten ons om trainingen te geven zodat zij zelf aan de slag kunnen met performance of security. Het blijft zinvol om af en toe een externe partij mee te laten testen en kijken, maar het is niet onverstandig om op bepaalde vlakken het eigen personeel op te leiden. Daarom ontwikkelden wij in de laatste jaren steeds vaker trainingen op maat. Een aantal hiervan bieden wij nu ook standaard aan.

Masterclass Security Awareness

Tijdens een masterclass van twee uur praten onze ethical hackers je bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op deze gebieden. Kennis van security-risico’s is tegenwoordig voor alle medewerkers van een organisatie essentieel. Veel business professionals ontbreekt het echter aan de tijd zich hier eens goed in te verdiepen. Dat is waar wij graag helpen.

08_Trainingen_NL_RGB-01
Schrijf je in

Introduction into Security Testing

Tijdens deze 3-daagse hands-on securitytraining krijgen de deelnemers een kijkje in het hoofd van een aanvaller. Wat voor gegevens wil de hacker buitmaken en waarom? Hoe creatief is hij of zij in het vinden van mogelijkheden om dit doel te bereiken? Tijdens de training worden de verschillende principes voor het veilig ontwikkelen van systemen behandeld en wordt er een beeld gegeven van de verschillende types securitytesten en de uitvoer hiervan.

08_Trainingen_NL_RGB-02
Schrijf je in

Secure Development Training

Een training op hoger technisch niveau is de secure development training waarin verschillende principes worden uitgelegd voor het veilig ontwikkelen van systemen. Onderdeel van deze training is ook een gedeelte “live hacking”. Hierbij probeert de security specialist op een interactieve manier samen met de deelnemers in te breken in een fictieve web-applicatie. Hierbij wordt duidelijk hoe de verschillende kwetsbaarheden die eerder behandeld zijn in de training in de praktijk kunnen worden misbruikt.

08_Trainingen_NL_RGB-03
Schrijf je in