>>

Masterclass security awareness

Je leest er vrijwel dagelijks over; organisaties die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker. Om dit te voorkomen is bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Veel business professionals ontbreekt het echter aan de tijd zich hier eens goed in te verdiepen. Dat is waar wij graag helpen.

Tijdens een masterclass van twee uur praten onze ethical hackers Christiaan en Daan je bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op deze gebieden.

Security is al lang niet meer alleen een zaak van de IT-afdeling, maar gaat iedereen aan. Daarom organiseren wij voor professionals in alle vakgebieden (met of zonder IT kennis) een Masterclass Security.

Wat zijn nou die risico’s waar vrijwel iedereen aan bloot staat? Hoe gaan hackers te werk? En hoe eenvoudig is het om bij de gegevens van jouw klanten te komen?

Live hacking
In 2 uur praten onze experts je bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity. Naast actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden bespreken we ook praktische vragen als: wat kun jij doen om de risico’s te beperken? Hoe ga je slim om met wachtwoorden? Hoe weet ik of mijn website veilig is en wat is malware precies? Daarnaast laten we live zien hoe een hacker te werk gaat.

Ontdek hoe jij het verschil kunt maken en meld je hieronder aan voor de volgende Masterclass!

Wat kost het? En wat krijg je daarvoor?
De masterclass is gratis. En het is een middagsessie van 2 uur voor maximaal 12 deelnemers bij ons op kantoor in Zoetermeer. In een informele sfeer zullen 2 van onze hackers de masterclass leiden. Er is veel ruimte voor vragen en discussie en de deelnemers komen van verschillende bedrijven en vakgebieden. Omdat het richting einde dag gaat zorgen wij voor iets te eten en drinken voor en na de masterclass.

Op locatie? Op maat?
Wil je graag een security awareness sessie organiseren bij jou op kantoor?
Dat doen wij ook. Graag zelfs!
Neem contact met ons op via info@computest.nl

Registreren of meer informatie?