SECURITY IS NR 1 RISK FOR ORGANISATIONS

MELD AAN

Leer hoe je security (risk) moet begrijpen en aanpakken in de boardroom

Wij organiseren op 20 januari een security event speciaal voor CEO's en CFO's. Cybersecurity risico is op dit moment het nr. 1 risico binnen de boardrooms (onderzoek AON okt 2021) . Het probleem is dat security ongrijpbaar is en dat IT afdelingen en de CISO vaak een compleet andere taal spreken dan de board. CEO’s en CFO’s voelen wel degelijk de noodzaak om het te snappen, met name de relevantie en mogelijke impact er van, maar waar te beginnen?

Wij organiseren op 20 januari een masterclass die de antwoorden gaat geven waar jeu naar op zoek bent. Natuurlijk doen wij dit Computest style: onder het genot van een borrel en een heerlijke winter BBQ. Kom je ook?

Krijg antwoord op de volgende vragen

Hoe ziet de cybercrime wereld eruit? Hoe werken cybercriminelen en hoe werken internationale cybercrime organisaties samen?

Hoe gaan hackers te werk? Hoe bepalen zij hun targets? Hoe kun je ze vroegtijdig opsporen? Hoe zou een ransomware aanval bij mijn organisatie er uit zien?

Waar begin je als CEO en CFO om zicht te krijgen op het cybercrime risico dat jouw bedrijf loopt? Hoe bouw je vervolgens een strategie en richt je je governance in?

Hoe voorkom je dat je niet 'lukraak' in security oplossingen investeer die niet relevant zijn voor mijn bedrijf? Hoe bepaal je welke investeringen nodig en zinvol zijn?

Agenda

Wij weten nog niet exact wat de corona maatregelen zullen zijn in januari, maar volgen deze op de voet. Als er specifieke zaken wijzigen op dit vlak, laten wij dit tegen die tijd weten.

16.00u Welkom en inloop

Vanaf 16u ontvangen wij alle gasten met een hapje en een drankje op onze (ruime en goed geventileerde) 2e en bovenste verdieping.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het pand en in ons gloednieuwe security research lab Sector 7

16.30 Hacker mindset en demo

Daan en Thijs geven op luchtige en begrijpelijke wijze een kijkje in de wereld van cybercrime. Ook laten we zien wie deze criminelen zijn en hoe ze precies te werk gaan. Om dit te demonstreren zullen zij live een ransomware aanval uitvoeren op een fictief bedrijf. Tevens zullen zij vertellen hoe zij denken dat je je als organisatie het beste kunt weren tegen dit soort aanvallen.

17.30u Hoe bouw je een security strategie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

18.00 Bites, Drinks & Hacktalk

Na de presentaties is er een borrel en een overheerlijke winter BBQ. Daan en Medea zijn uiteraard aanwezig om verder in gesprek te gaan over het onderwerp en er is voldoende ruimte om te netwerken.

Ons gloednieuwe security research lab Sector 7 is open en hier kan iedereen kijken naar hacker demonstraties die in het lab aanwezig zijn.

Over de sprekers

Daan is ervaren ethical hacker en spreker! Hij kan als geen ander technische aspecten op een niet-technische en vermakelijke manier uitleggen. Om die reden is hij een veelgevraagd spreker bij IT-events, podcasts en radio-uitzendingen variërend van Omroep MAX tot BNR en RTL.

Daan is Head of Security Research bij Computest en verantwoordelijk voor het Sector 7 research lab. Ooit hackte hij de iPhone en recent ook Zoom en KNX domotica. Hij is gespecialiseerd in onderzoek naar kwetsbaarheden, code auditing, reverse engineering en exploit development.

Medea is Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

AANMELDEN
SECURITY
EXECUTIVE
EVENT

Als je je gegevens hier achterlaat, ontvang je een calendar invite voor het event. Wij gaan ons best doen om alle deelnemers nieuwe dingen te leren en te inspireren. Computest style uiteraard; onder het genot van lekker eten en drinken.

Succes gegarandeerd!

Wie weet zien wij elkaar op 20 januari?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken