>>

Webinar - Is jouw organisatie klaar voor een hack?

In dit webinar op 5 juli gaat 'Zoom hacker' Daan Keuper in gesprek met Chris van 't Hof, schrijver van 'Cyberellende was nog nooit zo leuk'.

Is jouw organisatie goed voorbereid op een hack? In dit webinar gaat 'Zoom hacker' Daan Keuper in gesprek met Chris van 't Hof, schrijver van 'Cyberellende was nog nooit zo leuk'.

Vaak zie je dat organisaties pas maatregelen gaan treffen na een hack. Eigenlijk dus te laat. Met dit boek probeert Chris organisaties zich hiervan bewust te maken. Op een laagdrempelige en zeer toegankelijke manier beschrijft hij in zijn nieuwste boek de wereld van hackers en securityspecialisten van binnenuit. Hij laat zien dat cybersecurity niet enkel ellende is, maar dat het tevens  een hele open wereld is met hackers die juist helpen ellende te voorkomen. Organisaties staan steeds vaker open voor deze helpende hackers en zijn bereid zijn hun kwetsbaarheden te delen. Het kan immers iedereen overkomen.

Daan Keuper is een van die helpende hackers. En met zijn meest recente hack van Zoom behaalde hij recent wereldwijd de voorpagina's van het nieuws. Daan hackt om organisaties te helpen en is veel in contact met organisaties die zijn gehackt vanwege zijn Incident Response werkzaamheden. 

In dit webinar
gaan deze 2 mannen met elkaar in gesprek over crisis management en incident response readiness. Zij zullen praten over hun ervaringen bij gehackte bedrijven. Wat hebben zij geleerd bij het doen van crisis oefeningen? Waar lopen organisaties tegen aan?  Waar gaat het vaak mis? Wat is Incident response readiness? Welke zaken zou je als bedrijf moeten voorbereiden? Hoe doe je dit? 

Schrijf je in voor het webinar

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld