DUIK
IN
DE
WERELD
VAN
CYBERCRIME

Security masterclass voor vrienden van Computest op 12 mei 2022

De beste manier om je huis te beschermen tegen inbrekers is om te begrijpen hoe zij denken en te werk gaan. Voor cybersecurity geldt hetzelfde. Onze beste hackers geven daarom graag een kijkje in de wereld van hacking, ransomware, malware en phishing. Deze masterclass organiseren wij speciaal voor onze eigen vrienden en kennissen. Natuurlijk doen wij dit Computest style: onder het genot van een borrel en een heerlijke BBQ. Kom je ook?

Wat kun je verwachten tijdens deze masterclass?

Een kijkje in de 'hacker mindset' en een live ransomware demo

Een gezellige borrel en een overheerlijke BBQ

Hacker demo's in ons gloednieuwe security researchlab Sector 7

De mogelijkheid om jouw brandende vragen aan hackers te stellen

Agenda van de Masterclass

Wij weten nog niet exact wat de corona maatregelen zullen zijn in mei, maar volgen deze op de voet. Als er specifieke zaken wijzigen op dit vlak, laten wij dit tegen die tijd weten.

16.00 Welkom en inloop

Vanaf 16u ontvangen wij alle gasten met een hapje en een drankje op ons kantoor, we maken gebruik van een ruime en goed geventileerde ruimte op de 2e verdieping. Iedereen mag een kijkje nemen in het pand en je kunt bijpraten met jouw Computest connectie!

16.30 Zoom-hackers aan het woord

Daan en Thijs geven op luchtige en begrijpelijke wijze een kijkje in de wereld van cybercrime. Ook laten we zien wie deze criminelen zijn en hoe ze precies te werk gaan. Om dit te demonstreren zullen zij live een ransomware aanval uitvoeren op een fictief bedrijf.

18.00 Bites, Drinks & Hacktalk

Onder het genot van een drankje en een overheerlijke winter BBQ kunnen we met elkaar verderpraten en kun je onze hackers het hemd van het lijf vragen.

Je kunt ons gloednieuwe security research lab zien en kijken naar alle demonstraties die in het lab aanwezig zijn.

Over Daan en Thijs

Daan en Thijs zijn zowel ervaren ethical hackers als ervaren sprekers! Zij kunnen technische aspecten op een niet-technische en vermakelijke manier uitleggen. Om die reden zijn ze te gast geweest bij vele IT-events, podcasts en radio-uitzendingen variƫrend van BNR tot RTL.

Daan is Head of Security Research bij Computest en verantwoordelijk voor het Sector 7 research lab. Ooit hackte hij de iPhone en recent ook Zoom en KNX domotica. Hij is gespecialiseerd in onderzoek naar kwetsbaarheden, code auditing, reverse engineering en exploit development.

Thijs is Security Researcher bij Computest. Hij heeft vele kwetsbaarheden gevonden; in Volkswagen, macOS- en iOS-besturingssystemen. Thijs heeft een achtergrond in wiskunde en informatica. Ook is hij zeer ervaren in cryptografie en programmeertalen.

AANMELDEN
SECURITY
MASTERCLASS
VRIENDEN

Als je je gegevens hier achterlaat, stuur ik je een invite voor deze leerzame en gezellige middag bij ons op kantoor. Wij gaan ons best doen om je iets nieuws te leren en je te inspireren. Computest style uiteraard onder het genot van lekker eten en drinken.

Wij zullen jouw gegevens niet gebruiken voor andere zaken en jullie zullen niet ons CRM in gaan. Dat is absoluut niet de insteek van deze middag!

Hopelijk tot dan!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken