>>

TestNet Voorjaarsevent 2015 - Boodschappers van de koning

Computest is dit jaar weer sponsor van TestNet. We zijn dan ook bij het TestNet Voorjaarsevent op 30 april. Het thema van het TestNet Voorjaarsevent 2015 is "Boodschappers van de koning: de kracht van testrapportage". Met een knipoog naar Koningsdag gaat het voorjaar-evenement dit jaar over het brengen van de boodschap. Wat maakt een tester tot een goede boodschapper en hoe breng je een boodschap het beste? De keynotes worden verzorgd door Vipul Kocher en Julie Gardiner.

Joerek van Gaalen, CTO van Computest, is een van de sprekers op het event. Hij vertelt over "Performance testrapport: een formaliteit of meerwaarde?". Natuurlijk kun je ook langskomen bij onze stand om kennis te maken. Daar leer je alles over hoe performance testen je organisatie en applicaties vooruit helpen. Daarnaast horen we graag van jou wat jij vindt van de trends in het vakgebied van performance testen.

Donderdag 30 april van 09.00 tot 21.00 uur. NBC Nieuwegein Blokhoeve 1 3438LC Nieuwegein Voor meer informatie over het programma van Testnet Voorjaarsevent 2015 en aanmeldingen vind bij TestNet.

Meer informatie

Meer weten over een lezing, spreker of event? Neem contact op.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld