Security en Applicatie performance worden voor bedrijven steeds belangrijker, bedrijfskritisch zelfs. Het maak niet uit in welke branche je actief bent of hoe groot je organisatie is. Daarom heeft Computest klanten in uiteenlopende werkvelden: van de zorg tot mediabedrijven en van sportbonden tot onderwijs. Benieuwd hoe onze dienstverlening onze klanten heeft geholpen? We hebben een aantal use cases uiteengezet.

9292-card

AMBER Alert

afas-card

Selligent

troostwijk-card

Lab Digital

staatsloterij-card

talpa-card

Financiële sector

Financiele sector

Financiële sector

Bankieren, beleggen, verzekeringen afsluiten; de financiële sector is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van hun software. Een applicatie die niet presteert, kost direct geld en kan negatieve berichten in de media opleveren.

Computest is een betrouwbare business partner met goede werknemers. Ze leveren wat ze beloven, communiceren helder en stellen zich zeer flexibel op. Het is geen partij die koste wat het kost wil verkopen. Computest gaat voor een langdurige samenwerking en stelt onze belangen altijd voorop!

– Stephan Mousset, Teamlead Performance Test Team, ING

Onze klanten in deze branche

Uitgeverijen en onderwijs

Uitgeverijen en Onderwijs

Uitgeverijen en Onderwijs

E-learning applicaties worden op grote schaal aangeboden via portals en intensief gebruikt vanaf verschillende (mobiele) apparaten. De software wordt steeds interactiever, heeft meer en meer functionaliteiten en krijgt te maken met enorme piekbelastingen en DDoS-aanvallen.

Onze klanten in deze branche

E-commerce en Webdiensten

E-commerce en Webdiensten

E-commerce en Webdiensten

Meer dan 25% van bezoekers verlaten een webshop als de responstijden langer dan 2,5 seconden zijn. Is een webshop niet bereikbaar, dan kost dat direct omzet en komen klanten mogelijk niet meer terug.

Troostwijk gebruikt Performr van Computest naast het interne monitoringsysteem. Met Performr weten we door middel van de standaard scripts snel hoe de nieuwe release zich gedraagt. We willen niet alleen afhankelijk zijn van interne monitoring en applicatiebeheer. Je eigen indruk is altijd anders dan die van de gebruiker. Daarom wil ik een onafhankelijke en betrouwbare weergave van de werkelijkheid. Dankzij Performr hebben we een goede baseline, én een goed gevoel over de prestaties van het systeem.

– Peter den Hollander, IT-Manager Troostwijk

Onze klanten in deze branche

(Semi) Overheid

(semi) overheid

(Semi) Overheid

Paspoorten aanvragen, belasting opgeven, informatie verstrekken en waterstanden doorgeven; de (semi)overheid gebruikt internet steeds intensiever om Nederland te dienen en aan te sturen.

Onze klanten in deze branche

Kansspel

Kansspel

Kansspel

Heb ik iets gewonnen? De sites van kansspelbedrijven worden massaal bezocht om de uitslag te bekijken. De mogelijk nieuwe wetgeving voor online kansspelen kan een grote impact hebben op de kansspelbedrijven en hun systemen.

De testen vinden vaak ’s nachts plaats en de consultants zijn nooit te beroerd om op het laatste moment nog wijzigingen in het testplan door te voeren. Ze stellen zich erg flexibel op. Onze vaste contactpersonen bij Computest beschikken over jarenlange ervaring. Eigenlijk kan ik geen minpunten in de samenwerking ontdekken. De tarieven zijn transparant en worden via een strippenkaart afgerekend naar rato van gebruik. Na elke test zie je verbeteringen.

– Efi Polydora, Senior Project Manager, De Nederlandse Staatsloterij

Onze klanten in deze branche