Security Masterclass
voor business professionals

Ethical hackers geven je een kijkje in de digitale onderwereld

Security Masterclass
voor business professionals

Ethical hackers geven je een kijkje in de digitale onderwereld

Ethical hackers Christiaan en Daan.

Je leest er vrijwel dagelijks over; organisaties die gehackt worden doordat ze hun digitale veiligheid niet op orde hebben óf (klant)gegevens die op straat liggen door een simpele fout van een medewerker. Om dit te voorkomen is bewustzijn en kennis van security-risico’s essentieel. Veel business professionals ontbreekt het echter aan de tijd zich hier eens goed in te verdiepen. Dat is waar wij graag helpen.

Tijdens een masterclass van twee uur praten onze ethical hackers Christiaan en Daan je bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij op deze gebieden.

Share!

Security is al lang niet meer alleen een zaak van de IT-afdeling, maar gaat iedereen aan. Daarom organiseren wij voor professionals in alle vakgebieden (met of zonder IT kennis) een Masterclass Security.

Wat zijn nou die risico’s waar vrijwel iedereen aan bloot staat? Hoe gaan hackers te werk? En hoe eenvoudig is het om bij de gegevens van jouw klanten te komen?

Live hacking
In 2 uur praten onze experts je bij over de wereld van cybercrime én cybersecurity. Naast actuele ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden bespreken we ook praktische vragen als: wat kun jij doen om de risico’s te beperken? Hoe ga je slim om met wachtwoorden? Hoe weet ik of mijn website veilig is en wat is malware precies? Daarnaast laten we live zien hoe een hacker te werk gaat.

Ontdek hoe jij het verschil kunt maken
Meld je hieronder aan voor de Masterclass!

Wat kost het?

En wat krijg je daarvoor?

De Security Masterclass is een middagsessie van 2 uur voor maximaal 12 deelnemers bij ons op kantoor in Zoetermeer. In een informele sfeer zullen 2 van onze hackers de masterclass leiden. Er is veel ruimte voor vragen en discussie en de deelnemers komen van verschillende bedrijven en vakgebieden.

Omdat het richting einde dag gaat zorgen wij voor iets te eten en drinken voor en na de masterclass.

De Masterclass is gratis.

Wanneer is het?

De eerstvolgende data

Dinsdag 11 september
Van 16:00 tot 18:00
Met snacks en drankjes
Locatie: Bij Computest op kantoor in Zoetermeer

Op locatie? Op maat?
Wil je graag een security awareness sessie organiseren bij jou op kantoor?
Dat doen wij ook. Graag zelfs!
Neem contact met ons op via info@computest.nl

Hoe meld ik me aan?

Simpel!

Je kunt je aanmelden voor de Masterclass door ons formulier in te vullen. Zit er geen datum bij waarop je beschikbaar bent? Kies dan in het formulier bij de datum de optie “Houd me op de hoogte”.

Trainingen op maat en op locatie zijn ook altijd mogelijk. Mail naar info@computest.nl als je hier meer over wilt weten.

We nemen per email contact met je op om de aanmelding te bevestigen.

Ja, ik heb interesse in de masterclass security awareness!

Kies in het formulier de datum waarop je wil deelnemen. Wil je je niet aanmelden, maar op de hoogte worden gehouden van aankomende sessies? Kies dan voor "houd mij op de hoogte".

Datum:

Wij zijn een snelgroeiend team van meer dan 100 gepassioneerde specialisten met slechts één doel voor ogen: websites en (online) applicaties laten werken. Snel, betrouwbaar en veilig! Daarom bieden wij diensten op het gebied van performancetesting, securitytesting en testautomatisering. Door de intensieve samenwerking tussen deze disciplines profiteren onze klanten van zowel brede als diepe kennis en ervaring. Onze teams zijn klein en agile waardoor ze snel kunnen inspelen op jouw behoeften.

info@computest.nl
+31(0)88 733 13 37

Postbus 653
2700 AR Zoetermeer

Signaalrood 25
2718 SH Zoetermeer