LEARN FROM THE BEST.
>>

Computest trainingen

Wij geloven dat testing en kwaliteit belangrijke onderdelen zijn van DevOps. Door testing deel te maken van het ontwikkelproces, wordt een hoger kwaliteitsniveau bereikt, en zullen er minder problemen zijn na livegang van software. De kans op grote impactvolle kwetsbaarheden is logischerwijs kleiner wanneer security top of mind is vanaf de start van het development proces.

Op verzoek van klanten die deze shift left maken, ontwikkelen wij hands-on trainingen op maat. Security-trainingen om developers en testers security skills bij te brengen. Indien gewenst ook toegespitst op de technologieën waar binnen organisaties mee gewerkt wordt. Daardoor zijn onze trainingen leerzaam, leuk en vooral ook direct toepasbaar in de praktijk.

Education-01.png

Computest Trainingen

Interesse in een training? of wil je meer weten?

>>
Ons trainingsaanbod

Security Trainingen

Introduction into security testing (3 dagen)

Voor software developers en testers die basiskennis van security testing willen leren bieden wij een 3-daagse hands-on securitytraining waarbij zij leren zelfstandig een security test uit te voeren.

Kosten voor de training zijn 2400 euro per persoon. De training wordt gegeven door onze senior hackers aan 4 tot 10 deelnemers. Er is een open inschrijving voor deze training maar hij is ook op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie en direct inschrijven!
Training: Introduction into Security Testing

Burp Suite Professional Training

Voor developers of testers die de Computest training Introduction into security testing hebben gevolgd bieden wij deze 1-daagse training om aan de slag te kunnen met de debug proxy Burp Suite Professional.

Kosten voor de training zijn 950 euro per persoon. Op verzoek kan de training op maat in-company worden gegeven. Nieuwe modules worden ontwikkeld als hier behoefte aan is.

Meer informatie en direct inschrijven!
Training: Burp suite professional

Secure Development Training

Voor web applicatie developers die de basisprincipes van security willen leren zodat zij veilig kunnen coderen, bieden wij deze 1-daagse training waarin de basisprincipes van 'veilig coderen' worden geleerd en men deze direct leert toepassen in het dagelijkse werk.

Kosten voor de training zijn 950 euro per persoon. Op verzoek kan de training op maat in-company worden gegeven. Nieuwe modules worden ontwikkeld als hier behoefte aan is.

Meer informatie en direct inschrijven!
Training: Secure Development Training

Security Awareness Masterclass

Voor business professionals die hun algemene kennis over cyber security willen bijspijkeren, bieden wij op aanvraag een 2 uur durende masterclass. Theorie met veel praktijkvoorbeelden en ruimte voor interactie. Maatwerk is uiteraard altijd mogelijk.

Onze ethical hackers praten je in razend tempo bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij en helpen hen met hun security vraagstukken.

Meer informatie en direct inschrijven!
Training: Masterclass Security Awareness