Door de overname van Pine Digital Security eind 2015 hebben wij ons portfolio uitgebreid. Met onze dienstverlening nemen wij nu ook al je zorgen uit handen als het gaat om de beveiliging van jouw systemen. Jouw digitale veiligheid en privacy hebben bij ons de hoogste prioriteit en zijn in betrouwbare handen.

Security Testen

Om je systemen en data te beschermen tegen een aanval vanaf het internet, is het belangrijk dat deze geen kwetsbaarheden bevatten die misbruikt kunnen worden door kwaadwillenden. Wij vinden het belangrijk dat wij je echt verder helpen als wij een security onderzoek uitvoeren. Daarom hanteren wij een werkwijze die erop gericht is de risico’s zo goed mogelijk te doorgronden zodat we jouw security vraagstuk optimaal kunnen beantwoorden.

Use case AFAS

Development

Wanneer privacy of security een essentieel kenmerk is van je product of dienst, is het belangrijk dat hiervoor consequent de juiste beveiligingsmaatregelen worden genomen. Voor bedrijven die weinig tot niets aan het toeval over willen laten als het om security gaat, verzorgen wij de volledige ontwikkeling en het onderhoud van hun software.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw systeem? Wil je meer te weten komen over technische specificaties of over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Sales Managers vertellen je graag meer.

Bel +31(0)88 733 13 37 of stuur een mail naar sales@computest.nl.