SECURITY STARTS WITH COMPUTEST
>>

We will take your security maturity to the next level

How?

First we take a look at whats really important to your organization. We translate those business goals into risks. We will help you to balance managing risk and managing your business. 'Spend does not equal protection'. Based on this we will prioritize and select the best solutions from our governance and preventive security portfolio. We will make sure to get the best results for you and your organization.

Governance, Risk & Control

Hier ligt de basis, het startpunt. Maar bij ons geen oeverloze discussies over theoretische risico’s. Wij bieden complete begeleiding tot en met de implementatie.

Preventieve Security

Dit is waar wij vandaan komen. En daarom is ons continue preventieve portfolio het beste en meest complete dat je zult vinden in de markt. Zonder enige twijfel.

Ons Research Lab: Sector 7

Security Research staat bij ons hoog in het vaandel. Het zorgt intern voor innovatie, houdt ons scherp en draagt bij aan het security bewustzijn in de samenleving.

witregel.png
IR banner.png
>>

Onze werkwijze

Prevent, Detect, Respond & Governance
witregel.png

Voorkomen is beter dan genezen

Dat is natuurlijk een waarheid als een koe en het geldt niet alleen voor security. Maar goede Security begint wat ons betreft nog steeds bij preventie. En preventieve maatregelen dienen goed te zijn afgestemd op de risico's die je als organisatie loopt. Wij zijn al jaren de beste preventieve security partij van Nederland.

Maar het is naïef om te denken dat je jezelf 100% kunt beveiligen. Dus je mag als organisatie nooit enkel naar preventieve maatregelen kijken. Naast preventie moet je als organisatie ook je governance, detectie en response maatregelen in place hebben. Dus ook op dit vlak kunnen wij onze klanten bijstaan, dat doen wij zelf of samen met een partner. Meer lezen?

security framework image.png
witregel.png
LET'S TALK SECURITY.
>>

Our Services

Een greep uit ons portfolio
>>
Our secret:

The best hackers

witregel.png

Flexibiliteit ten top

Wij zijn hoogstwaarschijnlijk de meest flexibele security organisatie die er bestaat. Iedere klant is anders. Maatwerk is bij ons de standaard. Daar zijn wij aan gewend en op ingespeeld.

Zoek je een 'vinkje'?

Dan moet je eigenlijk niet bij ons zijn. Security is voor ons nooit 'gewoon een vinkje'. Wij werken alleen samen met klanten die security net zo serieus nemen als wij dat doen.

Sociale techneuten

We zijn een gedreven groep sociale techneuten die vooral veel plezier beleven aan ons werk. Onze passie voel je aan ons onbegrensd enthousiasme voor ons vak.

Smoelenboek_mozaiek_security_7x2_1.jpg
witregel.png
>>

Onze hackers schrijven graag!

Bakken met kennis
>>

Balletje slaan met Chris?

Neem contact op!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Enable JavaScript to use this form

Liever direct contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Enable JavaScript to use this form
This website works best with JavaScript enabled