WE NEVER SWITCH OFF.
>>

Security Assurance

Op zoek naar een totaalpakket aan securitydiensten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Logo Security Assurance.jpg
  • Je kan ons altijd bellen met je vragen op het gebied van cybersecurity of bij het plaatsvinden van een cyber incident. Écht altijd.
  • Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij bekijken welke securitymaatregelen al in huis zijn en welke wellicht overbodig zijn. Zo bespaar je ook nog eens kosten!
  • We zorgen dat jouw medewerkers security kennis in huis hebben door ze op te leiden bij de Computest Academy.
  • Met de toegang tot onze Marvin_ portal vind je alle kwetsbaarheden van jouw IT-infrastructuur en bijbehorende oplossingen terug in een overzichtelijk dashboard. Zo is jouw bedrijf audit en compliance ready.
>>

Onze security oplossing voor bedrijven

Security Assurance

Met Computest Security Assurance ben jij helemaal klaar om de strijd aan te gaan tegen cybercrime. Je krijg een compleet pakket aan securitydiensten voor een vaste fee per maand. Strak plan, tell me more!

Vanzelfsprekend zijn wij compliant aan ISO27001 en ISO9001.

Computest Security

Bel of mail ons als je meer wilt weten.

Fixed fee per maand

Ook niet onbelangrijk: wat kost het? We kijken eerst welke securitymaatregelen nodig zijn voor jouw organisatie. Zo weet je zeker dat je niet te veel of te weinig afneemt. De kosten spreiden we vervolgens over een heel jaar. Hierdoor ben jij verzekerd van een vast bedrag per maand. Dat is wel zo overzichtelijk.

Onbeperkt aantal consults

Jouw security specialist bij Computest is onbeperkt bereikbaar. Voor kleine en grote vragen. Ook bij twijfel gewoon bellen! Bij kwetsbaarheden of incidenten schalen we op naar een team van tot wel 35 specialisten. En ja, als je een abonnement bij ons hebt betaal je daarvoor niks extra’s.

Compliance ready

Wil je zeker weten dat je compliance en audit ready bent? Met Security Assurance wordt dagelijks jouw IT-infrastructuur gescand op kwetsbaarheden en doen onze analisten triage. Daarnaast krijg je maandelijks een rapport met kwetsbaarheden, verbeterpunten en oplossingen die zijn doorgevoerd.

>>

De preventieve maatregelen op een rij

Cyberveilig met deze diensten

1. Intake + Risk Assessment

Computest Security Assurance start met een uitgebreide intake en Risk Assessment door onze security specialisten. Zij nemen de tijd om jouw organisatie en de bijbehorende security vraagstukken te leren kennen. Zo weten we precies of het pakket aan preventieve diensten aansluit bij de wensen en behoeften.

Intake en Risk Assesment.png
Pentest.png

2. Pentest (black + grey box)

Jaarlijks zorgen wij voor een pentest. Onze security specialisten gaan dan op zoek naar manieren waarop hackers binnen zouden kunnen komen. We leveren een uitgebreid rapport met conclusies, aanbevelingen en de toelichting van onze specialisten. Zo kan je snel aan de slag met het verbeteren van de security van je applicatie.

3. Onbeperkt contact met security specialist

Eén van onze gecertificeerde kennispartners staat altijd tot jouw beschikking. Je mag bellen met grote en kleine vragen. Liever een keer te veel dan te weinig, en dat menen we écht. Jouw persoonlijke security specialist zal je ook proactief benaderen als er kwetsbaarheden zijn ontdekt. Is het echt een keer code rood? Dan kunnen we opschalen naar een team van 35 specialisten. We got your back!

Contact met hacker.png
Management Awareness Sessie.png

4. Managementsessies op locatie

Om te zorgen dat security top of mind blijft in jouw organisatie, bespreken we regelmatig bevindingen en resultaten met het management. Dit gebeurt na het uitvoeren van een securitytest en periodiek per half jaar. Onze security specialist staat klaar om te sparren waar nodig.

5. Marvin_ Vulnerability Scanning

Marvin_ is onze online portal. Hierin wordt dagelijks een automatische securityscan uitgevoerd op jullie IT-infrastructuur. Daarnaast zet jouw persoonlijke specialist iedere dag de gevonden kwetsbaarheden op een rij. Zo krijg je grip op de IT-security.

Marvin_ heeft bovendien een security en compliance dashboard met alle kwetsbaarheden, status en resultaten van genomen maatregelen, audit trail en periodieke rapportage functionaliteit. Alles overzichtelijk op één plek.

Marvin.png
Trainingen.png

6. Computest Academy

Last but not least, wij verzorgen een Security Awareness sessie voor jouw organisatie én een tweedaagse technische security training. Samen zorgen we voor een steedse veiligere omgeving en werken we aan de security kennis binnen jouw organisatie. Pas maar op, na onze training wil iedereen een hacker worden. ;-)

>>

Waarom kiezen voor Computest Security Assurance?

De belangrijkste voordelen

1. Geen twijfel meer over de cybersecurity aanpak

Wij nemen de planning en coördinatie van securityactiviteiten uit handen. Je krijgt een vaste security specialist die je altijd mag bellen en die jullie proactief benadert wanneer kwetsbaarheden worden gesignaleerd. Mocht er opschaling nodig zijn, dan staan we voor je klaar. Zonder extra kosten.

2. Compliance wordt een makkie

Compliancy aantonen was nog nooit zo makkelijk. Met onze Marvin_portal worden dagelijks scans uitgevoerd en jouw security specialist voert vervolgens de triage van kwetsbaarheden uit. Alle resultaten, kwetsbaarheden en duur van het oplossen worden overzichtelijk bijgehouden in de portal. We zeiden toch dat het een makkie zou worden.

3. Security maturity naar een hoger niveau

Jouw developers worden door onze hackers getraind in secure development en security. Wij streven naar een kwaliteitsgedreven security aanpak in plaats van budgetgedreven. We snappen het goed als je vragen hebt. Neem contact op voor meer informatie, we helpen je graag.

>>

Meer informatie over Computest Security Assurance?

Neem contact op!

Meer updates van ons?

Kies je favoriete platform en volg ons daar.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze diensten?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Is Security Assurance iets voor jouw organisatie?

Ontdek of Security Assurance past bij jullie securityvraag: vul je gegevens in en vraag extra informatie aan.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld