>>

Security First Aid Service

De gesprekken over security incidenten zijn verschoven van "wordt mijn organisatie gehackt?" naar "wanneer wordt mijn organisatie gehackt?". Wij gaan graag een stap verder en focussen ons op het minimaliseren van de impact van een potentieel security incident. Wij geloven dat voorbereiding essentieel is als het gaat om het zo snel en effectief mogelijk afhandelen van een security incident of crisis. Daarom is onze dienst gericht op het beantwoorden van de vraag:

  • "Hoe kan mijn organisatie zich voorbereiden op een security incident of crisis, zodat de impact wordt geminimaliseerd wanneer deze zich voordoet?"

Deze vraag combineren we in onze Security First Aid Service met de behoefte aan beschikbare experts en tijdwinst bij een security incident of crisis.


Dit krijg je

  • Gegarandeerde beschikbaarheid van ons Computest-CERT
  • Security first aid kit om snel te kunnen reageren op een security incident
  • Vooraf goedgekeurde tarieven en voorwaarden voor onze inzet
  • Een jaarlijkse Security Hygiene Check waarbij we de basisinrichting voor incident response controleren
  • Een jaarlijkse oefening waarin we je team trainen

Dit doen we voor je

  • We zorgen dat je ons zo vaak kan bellen als je wilt. Wij zeggen “bij twijfel, bel ons!”
  • We bereiden ons voor op elk security incident of crisis en zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste trends
  • We helpen jou om je voor te bereiden op security incidenten en crises om de business impact te minimaliseren wanneer deze zich voordoen

Dit is samenwerken met Computest Security

Volgens Computest Security... ;-)

- Een kundige club

Onze experts van ‘t Blue Team staan altijd voor je klaar. Van nitpicky analisten tot slimme techneuten en van de allersnelste responders tot doorgewinterde digitale detectives. We hebben ze allemaal in huis.

- Altijd paraat

We gaan altijd een stap verder. Je zal ons dus nooit horen zeggen: ‘daar kunnen we je niet bij helpen.’ Van een gelekte e-mail tot een complete ransomware-aanval. Je kan altijd op ons rekenen.

- Geen vraag is te gek

Heb je een vraag over een beveiligingsprobleem of gewoon een vraag over onze service? Je kan ons altijd bellen. We hebben niet alleen kennis van beveiliging. Maar ook van technologie. En kunnen je dus met alles helpen. Zelfs met slimme shortcuts voor Mario Kart.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld