FOOD FOR THE BRAIN.
>>

Onze whitepapers

8 securityrisico's op kantoor die een hacker kan misbruiken

Als je netjes alles patcht, regelmatig updates uitvoert, goede wachtwoorden hebt, antivirus-software installeert en overal de handleiding hebt gevolgd, wat kan een hacker dan nog doen? Dat vertelt dit whitepaper je.
In dit whitepaper geven we een inkijkje in een het arsenaal van een hacker: wat zijn nou de zaken die een hacker misbruikt, maar waar de systeembeheerder niet aan denkt?

Lees meer
8 Securityrisico's
Meest voorkomende performance-issues

De meest voorkomende performance-issues bij CDN-implementaties

In dit whitepaper lees je welke performance-issues we in de praktijk het meest tegenkomen bij (grote) CDN-implementaties én hoe je deze voorkomt. We vertellen allereerst hoe een CDN werkt, hoe zij load balanceren en content managen. Daarna worden de meest voorkomende performance issues gedeeld en uitgelegd.

Lees meer

Securityrisico's in DevOps automation

DevOps bestaat niet zonder automation. Maar elke nieuwe technologie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. In deze paper zetten we de grootste security-gerelateerde uitdagingen uiteen die wij ervaren bij het automatiseren van onze eigen infrastructuur.

Lees meer
Securityrisico's in DevOps
Privacy-vriendelijk testen?

Privacy-vriendelijk testen? Geen punt!

Testen met persoonsgegevens, mag dit nu wel of mag dit niet. Uiteindelijk is het antwoord: als het noodzakelijk is wel, maar eigenlijk wil je dit niet en is het ook zelden nodig. Hoe dan ook: de tijd van ‘een kopietje van productie’ is voorbij! In deze paper bundelen Computest en Verdonck, Klooster & Associates (hierna: VKA) hun kennis en ervaring om de werelden van beveiliging, privacy en testmanagement bij elkaar te brengen.

Lees meer

Het belang van performancetesten in de cloud

Bedrijven die hun IT-infrastructuur verplaatsen naar de cloud voeren minder vaak performance-
testen uit. Hun grootste argument is dat de infrastructuur automatisch opschaalt en capaciteit dus
geen issue is. Toch is het enorm belangrijk om de prestaties van applicaties in de cloud te testen.

Lees meer
Performancetest in de cloud