NO ONE IS FLYING UNDER OUR RADAR.
>>

Security research to the max

In ons eigen Security Research Centre werken bekende ethical hackers Daan Keuper, Thijs Alkemade en Khaled Nassar van Sector 7, de onderzoeksafdeling van Computest Security. Zij doen intensief onderzoek naar tot nu toe onbekende kwetsbaarheden in producten en diensten.

Door het speurwerk in de online beveiliging en het actief delen van kennis dragen we maatschappelijk bij aan het oplossen van security-uitdagingen binnen het IT-, Iot- en OT-landschap. Erg belangrijk vinden wij!

Project aanmelden
Het is mogelijk om maatschappelijke projecten aan te melden voor een kosteloos onderzoek op kwetsbaarheden door Sector 7.
Samen kunnen we de wereld een stukje veiliger maken!

Meld een project aan bij Sector 7 >>

Sector 7
>>

Dé plek waar het allemaal gebeurt

Security Research Centre
Computest_cultuurbeelden_collage_2_5.jpg

Op de bovenste verdieping van Computest Security HQ werken de researchers van Sector 7 in een eigen security experience lab, ingericht met verschillende testopstellingen. Geïnteresseerden kunnen daar ‘live’ zien wat er gebeurt als hackers via internet misbruik maken van kwetsbaarheden in bijvoorbeeld infotainment systemen, mobiele devices of gebouwautomatisering.

Spannend en geheimzinnig is het zeker, want er wordt aan de meest gevoelige en gecompliceerde cyber research opdrachten gewerkt. Onze belofte om de wereld een stukje veiliger te maken nemen wij serieus. Inmiddels is cybercrime bijzonder winstgevend voor de criminelen en ze worden steeds slimmer. Als the good guys zien wij het als onze taak om die kwaadwillenden zo vaak mogelijk een stapje voor te zijn op het gebied van nog onontdekte kwetsbaarheden en de nieuwste hackertechnieken.

Sector 7

Wil je in contact komen met onze security researchers? Mail of bel

>>

Recent gevonden kwetsbaarheden

Speurwerk van Sector 7
>>

Ethical hackers, researchers én public speakers

Op het podium

De mannen van Sector 7 delen graag hun kennis, dragen bij aan security awareness en laten zien welke resultaten ze hebben geboekt tijdens hun onderzoeken. Ze waren ze te zien als public speakers op ONE Conference, TBX, CyberCrimeCon, SNiC, EKOParty en Intent. Ze vertelden daar onder andere over de volgende onderwerpen:

  • Hacking the pandemic's most popular software: Zoom
  • MacOS Security: Escaping The Sandbox & Bypassing TCC
  • Car hacking: getting from A to B with Eve

Ben jij benieuwd waar Daan, Thijs en Khaled op het podium staan? Houd onze socials in de gaten!

>>

Meer informatie over ons Security Research Centre?

Neem contact op!
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld