>>

Mobile App Security

Maakt jouw organisatie gebruik van mobiele apps? Bijvoorbeeld om medewerkers inzicht te geven in hun salaris of om jouw diensten aan te bieden aan klanten? Dan is de kans groot dat er bedrijfsgegevens en persoonlijke informatie worden verwerkt. Die wil je natuurlijk koste wat het kost goed beschermen. Vraag je je af of jouw apps veilig zijn en waar de verbeterpunten liggen? Bij Computest Security ben je aan het juiste adres.

Dit krijg je

  • Een risicoanalyse waardoor duidelijk wordt aan welke risico’s jouw apps worden blootgesteld.
  • Geen keuzestress, maar wel keuzemogelijkheid. Om het overzichtelijk te houden, bieden wij twee keuzes: 1) een app consult (bedoelt voor quick wins), 2) een code review (een uitgebreid onderzoek). Afhankelijk van de eerder uitgevoerde risicoanalyse kan je zelf een goede inschatting maken welke keuze voor jou de beste is.
  • Een op maat gemaakt advies over het verbeteren van de veiligheid van de app.

Dit gaan we doen

App consult (voor de snelle winst)

  • Samen aan de slag! Tijdens een app consult gaan jullie ontwikkelaars met onze securityspecialist de code omploegen. Als echte speurneuzen gaan ze samen op zoek naar kwetsbaarheden.
  • Zien we verbeterpunten in het ontwerp van de app? Dan delen we natuurlijk onze ideeën.
  • Doen waar we voor zijn gekomen: veiligheid. Daarom geven onze experts op maat gemaakt advies over het verbeteren van de app.

Code review (de grote broer van het app consult)

  • Een uitgebreid onderzoek aan de hand van een door ons ontwikkelde checklist. Zo krijg jij een volledig beeld van de veiligheid van de app. Check, check, dubbelcheck.
  • Alle bevindingen netjes op een rij in een duidelijk rapport. We komen ‘m natuurlijk ook toelichten.
  • Persoonlijk advies. Op basis van het gewenste beveiligingsniveau, geven onze expertsde adviezen die nodig zijn om jouw app nog veiliger te maken.

Dit levert het op

App consult

Een duidelijk overzicht van de belangrijkste kwetsbaarheden van jouw app. Zo kan de app in de basis veiliger worden gemaakt. Doordat jullie ontwikkelaars samenwerken met onze specialisten, zien de ontwikkelaars meteen wat beter kan!

Code review
Alle bevindingen worden netjes verpakt in een uitgebreide rapportage. Onze analisten schrijven in begrijpelijke mensentaal, een IT-woordenboek is dus overbodig. Beloofd. Uiteraard zullen we het rapport persoonlijk toelichten, en krijg je de ruimte om al jouw vragen te stellen. Fire away! Ten slotte, kan de checklist natuurlijk niet ontbreken. Zo heb je direct een overzicht welke acties je moet ondernemen om jouw app veiliger te maken.

Waarom je wil werken met Computest Security

Volgens Computest Security... ;-)

- Hands-on expertise
Onze teams hebben honderden klanten geholpen met het verbeteren van cybersecurity. Dat is zeg maar echt hun ding.

- Service op maat
Onze diensten, frameworks en deliverables maken wij op maat, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

- Actiegerichte deliverables
Onze praktische adviezen kun je meteen inzetten. En je hebt geen woordenboek nodig om ze te begrijpen. Beloofd.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld