LEARN FROM THE BEST.
>>

Computest Academy

Wij geloven dat testing en kwaliteit belangrijke onderdelen zijn van DevOps. Door testing deel te maken van het ontwikkelproces, wordt een hoger kwaliteitsniveau bereikt, en zullen er minder problemen zijn na livegang van software. De kans op grote impactvolle kwetsbaarheden is logischerwijs kleiner wanneer security top of mind is vanaf de start van het development proces. En door performance testing binnen het ontwikkelproces te borgen kan imagoschade of omzetverlies door niet-beschikbare of te traag werkende applicaties voorkomen worden.

Op verzoek van klanten die deze shift left maken, ontwikkelen wij hands-on trainingen op maat. Security en performance trainingen om developers en testers skills bij te brengen. Indien gewenst ook toegespitst op de technologieën waar binnen organisaties mee gewerkt wordt. Daardoor zijn onze trainingen leerzaam, leuk en vooral ook direct toepasbaar in de praktijk.

Education-01.png

Computest Academy

Interesse in een training? of wil je meer weten?

>>
Ons trainingsaanbod

Security Academy

Security Testing voor Developers (3 dagen)

Voor developers die binnen hun development team zelf security tests willen gaan uitvoeren op eigen software, met als doel om kwetsbaarheden te constateren en die voor een release al te verhelpen bieden wij deze 3-daagse hands-on security training aan.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Introduction into security testing

Burp Suite Professional Training (1 dag)

Voor developers of testers die de Computest training Introduction into security testing hebben gevolgd bieden wij deze 1-daagse training om aan de slag te kunnen met de debug proxy Burp Suite Professional.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training: Burp suite professional

Security in DevOps / Secure Development (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je als developer om security onderdeel te maken van je werk. We leren je de principes van veilige software-ontwikkeling, hoe je security onderdeel kan maken van jouw proces en CI/CD pipeline, en hoe je je systemen kan bewaken en veilig kan houden.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Secure Development

Capture the Flag (1 dag)

Met deze challenge-workshop kunnen DevOps- en ontwikkelteams hun opgedane hack- en ontwikkelskills testen en gebruiken in een competitieve setting. Een CTF dient vaak ook als educatieve teambuilding dag!

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Capture the Flag

Security Awareness Masterclass

Voor business professionals die hun algemene kennis over cyber security willen bijspijkeren. Onze ethical hackers praten je in razend tempo bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij en helpen hen met hun security vraagstukken.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Security Awareness Masterclass
>>

Ons trainingsaanbod

Performance Academy

Introductie Performancetesten (1 dag)

Ontwikkelteams werken steeds meer met Agile of met DevOps delivery, en om zowel kwaliteit als snelheid van oplevering te behouden is het van belang om continu ook performance mee te nemen in het ontwikkelproces. Met deze training krijg je als team de kennis en tools in handen om performance vanaf de start mee te nemen in je ontwikkelproces.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Introductie Performance testen

Performancetesten in DevOps (1 dag)

Performancetesten binnen DevOps is net een beetje anders dan anders. Niet alles wat je normaal zou doen kan/wil je doen, maar ook de resultaten zijn bijzonder. Deze training is ontwikkeld voor developers die op een Agile manier (willen) werken en het performancetest-proces in het DevOps team geborgen willen hebben.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Trainingen Performance testen in DevOps

NeoLoad Training (3 dagen)

Voor software developers, testers en operators die zelfstandig aan de slag willen gaan met performance testing bieden wij deze 3-daagse training aan. Op basis van het officiële Neotys trainingsprogramma leren onze ervaren performance testers de deelnemers de tool NeoLoad gebruiken voor verschillende soorten performance tests.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training NeoLoad Training
>>

Ons trainingsaanbod

Testautomation Academy

Training FitNesse (1 dag)

In deze FitNesse training ontwikkeld door de test-experts van Computest, leer je stap voor stap hoe FitNesse testing werkt. Aan het eind van de training ga je naar huis met een duidelijk plan voor de verdere inrichting en implementatie van FitNesse testing bij ontwikkelprojecten in jullie organisatie.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Fitnesse image KIM.png

Introductie Testautomation (1 dag)

Deze training is ontwikkeld voor testers die door middel van testautomation snelheid willen maken in hun testproces. Door deze training krijg je als tester actuele kennis aangereikt op het gebied van testautomation. Je bekijkt diverse scenario’s en ontdekt zo hoe je in je eigen context testautomation in kunt zetten op je project.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training introductie Testautomation

Training Testautomation in DevOps (1 dag)

Testautomation in DevOps vraagt op specifieke punten een andere aanpak, vooral snelheid en automatische testuitvoer zijn belangrijk onderdelen om succesvol te zijn en een meerwaarde te bieden binnen het DevOps proces. Je bekijkt diverse scenario’s en ontdekt zo hoe je in je eigen context testautomation in kunt zetten binnen het DevOps proces.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Trainingen Testautomation in DevOps