LEARN FROM THE BEST.
>>

Computest Academy

Op verzoek van klanten, ontwikkelen wij hands-on trainingen op maat. Security, DevOps en Performance trainingen om developers en testers skills bij te brengen. Indien gewenst ook toegespitst op de technologieën waar binnen organisaties mee gewerkt wordt. Daardoor zijn onze trainingen leerzaam, leuk en vooral ook direct toepasbaar in de praktijk.

Education-01.png

Computest Academy

Heb je interesse in een specifieke training? Of wil je meer info?

>>
Ons trainingsaanbod

Security Academy

Security Testing voor Developers (3 dagen)

Voor developers die binnen hun development team zelf security tests willen gaan uitvoeren op eigen software, met als doel om kwetsbaarheden te constateren en die voor een release al te verhelpen bieden wij deze 3-daagse hands-on security training aan.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Introduction into security testing

Burp Suite Professional Training (1 dag)

Voor developers of testers die de Computest training Introduction into security testing hebben gevolgd bieden wij deze 1-daagse training om aan de slag te kunnen met de debug proxy Burp Suite Professional.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training: Burp suite professional

Security in DevOps / Secure Development (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je als developer om security onderdeel te maken van je werk. We leren je de principes van veilige software-ontwikkeling, hoe je security onderdeel kan maken van jouw proces en CI/CD pipeline, en hoe je je systemen kan bewaken en veilig kan houden.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Secure Development

Capture the Flag (1 dag)

Met deze challenge-workshop kunnen DevOps- en ontwikkelteams hun opgedane hack- en ontwikkelskills testen en gebruiken in een competitieve setting. Een CTF dient vaak ook als educatieve teambuilding dag!

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Capture the Flag

Security Awareness Masterclass

Voor business professionals die hun algemene kennis over cyber security willen bijspijkeren. Onze ethical hackers praten je in razend tempo bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij en helpen hen met hun security vraagstukken.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Security Awareness Masterclass
>>

Ons trainingsaanbod

DevOps trainingen

Fitnesse Training

Altijd al willen weten hoe je met FitNesse geautomatiseerde tests kunt opzetten? In deze FitNesse training ontwikkeld door de test-experts van Computest, leer je stap voor stap hoe FitNesse testing werkt. De training duur 1 dag en kan ook online gegeven worden.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Fitnesse image KIM.png

Neoload Training

Na deze 3-daagse training kunnen deelnemers zelfstandig Neoload configureren, scripts creëren en zijn zij in staat om performancetesten voor te bereiden, uit te voeren en te analyseren met Neoload. Doelgroep is software developers, testers en operators die meer willen doen met performance.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training NeoLoad Training
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld