LEARN FROM THE BEST.
>>

Computest Academy

Wij geloven dat testing en kwaliteit belangrijke onderdelen zijn van DevOps. Door testing deel te maken van het ontwikkelproces, wordt een hoger kwaliteitsniveau bereikt, en zullen er minder problemen zijn na livegang van software. De kans op grote impactvolle kwetsbaarheden is logischerwijs kleiner wanneer security top of mind is vanaf de start van het development proces. En door performance testing binnen het ontwikkelproces te borgen kan imagoschade of omzetverlies door niet-beschikbare of te traag werkende applicaties voorkomen worden.

Op verzoek van klanten die deze shift left maken, ontwikkelen wij hands-on trainingen op maat. Security en performance trainingen om developers en testers skills bij te brengen. Indien gewenst ook toegespitst op de technologieën waar binnen organisaties mee gewerkt wordt. Daardoor zijn onze trainingen leerzaam, leuk en vooral ook direct toepasbaar in de praktijk.

Education-01.png

Computest Academy

Heb je interesse in een specifieke training? Of wil je meer info?

>>

Ons trainingsaanbod

Security Certificeringen

CISSP Training - Officiële CISSP Bootcamp

Bereid je op de meest succesvolle manier voor op het officiële CISSP examen met deze bootcamp. Leer in 6 hele dagen of in 12 middagen alles wat je moet weten om het CISSP examen te kunnen halen, terwijl onze (ISC)2 gecertificeerde trainers de stof met levendige voorbeelden uit hun ervaring en de praktijk ondersteunen.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
CISSP logo.png
>>
Ons trainingsaanbod

Security Academy

Security Testing voor Developers (3 dagen)

Voor developers die binnen hun development team zelf security tests willen gaan uitvoeren op eigen software, met als doel om kwetsbaarheden te constateren en die voor een release al te verhelpen bieden wij deze 3-daagse hands-on security training aan.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Introduction into security testing

Burp Suite Professional Training (1 dag)

Voor developers of testers die de Computest training Introduction into security testing hebben gevolgd bieden wij deze 1-daagse training om aan de slag te kunnen met de debug proxy Burp Suite Professional.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training: Burp suite professional

Security in DevOps / Secure Development (2 dagen)

In deze 2-daagse training leer je als developer om security onderdeel te maken van je werk. We leren je de principes van veilige software-ontwikkeling, hoe je security onderdeel kan maken van jouw proces en CI/CD pipeline, en hoe je je systemen kan bewaken en veilig kan houden.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Secure Development

Capture the Flag (1 dag)

Met deze challenge-workshop kunnen DevOps- en ontwikkelteams hun opgedane hack- en ontwikkelskills testen en gebruiken in een competitieve setting. Een CTF dient vaak ook als educatieve teambuilding dag!

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Capture the Flag

Security Awareness Masterclass

Voor business professionals die hun algemene kennis over cyber security willen bijspijkeren. Onze ethical hackers praten je in razend tempo bij over de ins & outs van cybercrime én cybersecurity. Zij staan met hun expertise dagelijks Nederlandse toporganisaties bij en helpen hen met hun security vraagstukken.

Meer informatie, prijzen en direct aanvragen!
Training Security Awareness Masterclass
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld