>>

DDoS test

Een (D)DoS-aanval, je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord. Zo’n aanval waarmee je netwerk of dienst ontregeld raakt en de boel onbruikbaar wordt. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je al maatregelen hebt genomen tegen een DoS- of DDoS-aanval. Maar jij houdt niet van half werk, daarom wil je natuurlijk ook weten of die maatregelen goed werken. Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij checken met een DDoS test of je alles goed hebt dichtgetimmerd.


Dit krijg je

  • Testen maar! Een DDoS test vertelt je tot welke schaal jouw applicatie beschermd is tegen aanvallen.
  • Heb je de juiste beschermingsmaatregelen getroffen of moet je bijschaven? Onze specialisten vertellen het je tijdens een uitgebreide vergadering en zetten hun bevindingen in een helder rapport.
  • Tips en tricks om je verdediging tegen DDoS-aanvallen te versterken.

Dit gaan we doen

  • We simuleren een groep normale gebruikers op je applicatie en voeren daarnaast een gecontroleerde aanval uit. Zo zien wij hoe kwetsbaar je beveiliging is én welke impact de aanval heeft op je infrastructuur en de gebruikerservaring.
  • In plaats van een botnet gebruiken we onze eigen infrastructuur om verschillende aanvallen gecontroleerd na te bootsen. We maken de aanval steeds intensiever, zodat duidelijk wordt op welk moment en welke plek gebruikers last krijgen.
  • Check, dubbelcheck. We herhalen de stappenplannen, waardoor we de aandachtspunten inzichtelijk krijgen en weten hoe je het beste kan reageren.
Performance DDoS

Onze DDoS test simuleert de meest voorkomende typen aanvallen zoals:
SYN Flood, UDP Flood, DNS amplification attack, Connection Flood, Request Flood en Slowloris attack.

Wat je krijgt

Onze specialisten maken een rapport op basis van de resultaten uit de test. Uiteraard komen we die persoonlijk met je doornemen. Geen vraag is te gek voor ons. Samen zorgen we ervoor dat jouw systemen klaar zijn om het op te nemen tegen de bad guys van het internet.

Waarom je van Computest gaat houden, volgens ons tenminste...

- Hands-on expertise

Onze teams hebben honderden klanten geholpen met het uitvoeren van performance en security testen.

- Gepersonaliseerde service

Onze diensten maken wij op maat, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

- Actiegerichte deliverables

Onze praktische adviezen kun je meteen inzetten. En je hebt geen woordenboek nodig om ze te begrijpen. Beloofd.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld