>>

De Staat van Applicatiebeveiliging 2024

Computest Security doet diepgaand onderzoek naar de veiligheid van applicaties in Nederland. Ben je benieuwd naar onze bevindingen en aanbevelingen?

Wij voeren jaarlijks enkele honderden securitytesten uit op allerlei typen applicaties. Onze specialisten beschikken daardoor over diepgaande kennis en unieke inzichten over de beveiliging van applicaties in Nederland en daarbuiten. Door deze informatie te analyseren en te delen via ons onderzoek ‘De Staat van Applicatiebeveiliging 2024’ willen wij aandacht vragen en urgentie creëren voor het belang van applicatiebeveiliging. Zo helpen wij onze opdrachtgevers om risico's te beperken en willen we een bijdrage leveren aan de maatschappelijke veiligheid.

Staat van Applicatiebeveiliging 2024

Voor het onderzoek naar de staat van de veiligheid van applicaties zijn de resultaten van ruim 300 securitytesten die gedurende meer dan een jaar zijn uitgevoerd op applicaties van verschillende organisaties, anoniem geanalyseerd.

Met de uitkomsten van ‘De Staat van Applicatiebeveiliging 2024’ maken we duidelijk:

  • wat we precies onderzocht hebben;
  • de belangrijkste bevindingen over de onveiligheid van applicaties;
  • de belangrijkste aanbevelingen voor organisaties.


Download de samenvatting van de 'Staat van Applicatiebeveiliging 2024' met informatie over het onderzoek en ga aan de slag met de aanbevelingen van onze ethical hackers!

Ik ben geïnteresseerd in de samenvatting van de 'Staat van Applicatiebeveiliging 2024'

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld