SECURITY STARTS WITH COMPUTEST
>>

Wij helpen jou om je security maturity naar een volgend level te tillen.

Concreet?

Eerst kijken we naar wat voor jouw bedrijf echt belangrijk is. Die doelstellingen vertalen we in risico’s. Wij helpen jou om de balans te vinden tussen het managen van de risico's en het managen van jouw business. 'Spend does not equal protection'. Aan de hand daarvan bepalen wij de prioriteiten en kiezen we de beste oplossingen vanuit onze governance en preventieve security portfolio, om zo tot het beste resultaat te komen passend voor jou en jouw organisatie.

witregel.png
IR banner.png
>>

Onze werkwijze

Prevent, Detect, Respond & Governance
witregel.png

Voorkomen is beter dan genezen

Dat is natuurlijk een waarheid als een koe en het geldt niet alleen voor security. Maar goede Security begint wat ons betreft nog steeds bij preventie. En preventieve maatregelen dienen goed te zijn afgestemd op de risico's die je als organisatie loopt. Wij zijn al jaren de beste preventieve security partij van Nederland.

Maar het is naïef om te denken dat je jezelf 100% kunt beveiligen. Dus je mag als organisatie nooit enkel naar preventieve maatregelen kijken. Naast preventie moet je als organisatie ook je governance, detectie en response maatregelen in place hebben. Dus ook op dit vlak kunnen wij onze klanten bijstaan, dat doen wij zelf of samen met een partner. Meer lezen?

security framework image.png
witregel.png
LET'S TALK SECURITY.
>>

Compleet basispakket securitymaatregelen?

Computest Security Assurance

De bewezen en zeer succesvolle dienst Computest Security Assurance biedt een pakket op maat aan securitydiensten waarmee jouw organisatie ieder jaar de juiste preventieve maatregelen neemt tegen cybercrime.

  • Fixed fee per maand
  • Compliance ready
  • Onbeperkt contact met security specialist

Lees meer over deze dienst

Security Assurance
>>
Ons geheim:

De allerbeste hackers

witregel.png

Flexibiliteit ten top

Wij zijn hoogstwaarschijnlijk de meest flexibele security organisatie die er bestaat. Iedere klant is anders. Maatwerk is bij ons de standaard. Daar zijn wij aan gewend en op ingespeeld.

Zoek je een 'vinkje'?

Dan moet je eigenlijk niet bij ons zijn. Security is voor ons nooit 'gewoon een vinkje'. Wij werken alleen samen met klanten die security net zo serieus nemen als wij dat doen.

Sociale techneuten

We zijn een gedreven groep sociale techneuten die vooral veel plezier beleven aan ons werk. Onze passie voel je aan ons onbegrensd enthousiasme voor ons vak.

Smoelenboek_mozaiek_security_7x2_1.jpg
witregel.png
>>

Onze hackers schrijven graag!

Bakken met kennis
>>

Balletje slaan met Chris?

Neem contact op!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Liever direct contact?

Laat je nummer hier achter en iemand uit ons team belt je zo snel mogelijk terug.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld