HACKERS NEVER SLEEP. NEITHER DO WE.
>>

Een ijzersterke cybersecurity? Wij regelen het.

Wij helpen jullie organisatie met het inrichten van de cybersecurity. Hoe we dat doen? Door maatwerk te leveren. We kijken wat écht belangrijk is voor jouw organisatie. Zo kunnen we vaststellen wat de belangrijkste risico’s zijn. Op basis van de hoogste prioriteiten kiezen we de beste oplossingen. Voor ons geldt: 'Spend does not equal protection'. Het gaat ons niet om het grootste en duurste securitypakket, maar om wat jouw organisatie nodig heeft.

Governance, Risk & Control

De basis, het startpunt. Bij ons geen eindeloze discussies over theoretische risico’s. Wij houden van praktische oplossingen en bieden complete begeleiding tot en met de implementatie. Zo weet je zeker dat je niet achterblijft met een onleesbaar rapport achterin een la.

Prevent, Detect & Response

Bij ons ben je aan het juiste adres voor raad & daad. Computesters delen dezelfde passie: organisaties helpen om zich te wapenen tegen de ‘bad guys’ van het internet. Dat doen we 24/7. Wij staan voor je klaar als je ons nodig hebt. Ook in het weekend. Beloofd.

>>

Hoe pakken we het aan?

Onze werkwijze

Voorkomen is beter dan genezen

Dat is natuurlijk een waarheid als een koe en het geldt niet alleen voor security. Goede security begint wat ons betreft nog steeds bij preventie. Wij adviseren over maatregelen die passen bij jouw organisatierisico’s. Wij zijn al jaren de beste preventieve securitypartij van Nederland. Maar alleen preventieve maatregelen nemen is niet genoeg. Naast preventie moet je als organisatie ook je governance, detectie en response maatregelen op orde hebben. Hierin staan wij onze klanten bij, alleen of samen met een partner. Meer lezen?

security framework image.png
>>

Compleet basispakket securitymaatregelen?

Computest Security Assurance

Wil je er zeker van zijn dat jouw organisatie jaarlijks de juiste preventieve maatregelen treft? Én direct wordt geholpen als er toch een incident of crisis plaatsvindt? Met ons Computest Security Assurance pakket staan we voor je klaar.

  • Fixed fee per maand
  • Compliance ready
  • Onbeperkt contact met onze securityspecialisten

Lees meer over deze dienst

Security Assurance
>>
Psst… mogen we je een geheimpje vertellen?

Wij hebben de allerbeste hackers in huis

witregel.png

Altijd flexibel

Wij zijn hoogstwaarschijnlijk de meest flexibele securityorganisatie die er bestaat. Iedere klant is anders, dus maatwerk is bij ons de standaard. Daar zijn we aan gewend en op ingespeeld.

Zoek je een 'vinkje'?

Dan moet je eigenlijk niet bij ons zijn. Security is voor ons nooit 'gewoon een vinkje'. Wij werken samen met klanten die security net zo serieus nemen als wij.

Sociale techneuten

Dat zijn wij. Tech is ons ding en dat zie je terug in het werk dat wij doen. Je voelt ons onbegrensde enthousiasme voor het vak.

Smoelenboek_mozaiek_security_7x2_1.jpg
witregel.png
>>

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact op, wij vertellen je meer!

Follow us

Op diverse social media platformen plaatsen we regelmatig updates. Volg ons!

Op de hoogte

Wil je ook onregelmatige updates van ons ontvangen direct in jouw mailbox? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Advies geschikte securitytest

Op zoek naar welke securitytest past bij jullie vraag: vul je gegevens in en vraag extra informatie aan.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld