>>

Duurtest

Blijft jouw systeem stabiel presteren onder hoge druk? Weet je zeker dat het ook na een migratie goed blijft functioneren? En denk je dat jouw nieuwe applicatie ook bestand is tegen langdurige piekbelasting? Als je hier zekerheid in zoekt is een duurtest het middel dat je zoekt.

Wat is een duurtest?

Met een duurtest kom je erachter hoe stabiel je systeem op langere termijn is, hoe het reageert onder druk en welke gevolgen dat heeft.

Performance duurtest

Wat doen we bij een duurtest?

Voordat we aan de slag gaan met een duurtest meten we eerst door middel van een stresstest wat de maximale capaciteit is van je applicatie. Daarna simuleren we met de duurtest een realistische gebruikersbelasting tot maximaal 70% en zetten we je applicatie zo’n 8 tot 24 uur onder druk. De hoge belasting over langere tijd geeft inzicht in performancetrends, zoals memory leaks, incidentele crashes, langzaam oplopende responstijden, terugkerende fouten en piekgedrag. Zo ontdek je of het systeem ook op (middel)lange termijn stabiel blijft en de gewenste performance blijft leveren.

Tijdens de duurtest houden wij niet alleen de responstijden in de gaten, maar ook de vitals van je infrastructuur. Daarnaast houden we contact met je engineers, zodat we kunnen bijsturen waar nodig, en zodat issues direct goed kunnen worden gediagnosticeerd.

Wat krijg je na een duurtest?

Na een duurtest bespreken we persoonlijk de resultaten met je en krijg je een rapport met adviezen waarmee je de performance van je systeem op langere termijn kunt waarborgen.

Performance Specialisten

Vragen over performance? Wij sparren graag met je. Bel of mail ons.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld