>>

Certificeringen

Wij staan garant voor de kwaliteit die wij leveren. Met onderstaande certificeringen bevestigen wij dat in onze organisatie de zaken rondom kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst.

Computest is gecertificeerd voor:

  • ISO 9001 (kwaliteitsmanagement)

ISO 9001 is de internationale norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit zorgt voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Wij zijn continue bezig om de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening te verbeteren, hierdoor zorgen wij ervoor dat wij voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten en partners.

  • ISO 27001 (informatiebeveiliging)

ISO 27001 is onderdeel van de ISO 27000 serie wat staat voor de internationale norm voor informatiebeveiliging. De normen uit deze serie tonen aan dat wij zorgvuldig omgaan met onder andere financiële informatie, werknemersgegevens en informatie die aan derden wordt toevertrouwd.

Certificeringen

Met deze certificaten op het gebied van IT-beheer laten wij zien dat onze diensten, processen en informatiebeveiliging aan de internationale en Nederlandse kwaliteitsstandaarden voldoen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten dat ze met een betrouwbare partner samenwerken. Zo bieden wij vertrouwen en zekerheid aan al onze klanten en partners.

Meer informatie?

Meer informatie over onze certificeringen, bedrijfsprocessen of informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op via info@computest.nl of bel +31 (0)88 733 13 37.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld