>>

Cyber Security Assessment

Wil je de algehele volwassenheid van jouw organisatie op het gebied van cyber security beoordelen, de huidige risico's identificeren en begrijpen welke stappen moeten worden genomen om jouw securitypositie op de meest efficiënte manier te verbeteren? Wil je de brug slaan tussen de kroonjuwelen van jouw organisatie, kritieke inkomstenstromen en de maatregelen om die te beschermen tegen cyber crime? Maar bovenal, wil je een actieplan opstellen om jouw security te verbeteren? Laat ons Cyber Security Assessment de inzichten en maatregelen bieden die moeten worden genomen om jouw beoogde security-volwassenheid te bereiken.

Voordelen van de Cyber Security Assessment

 • Krijg een uitgebreid, risicogebaseerd overzicht van jouw huidige security behoeften.
 • Ontdek welke security hiaten het grootste risico vormen voor jouw organisatie.
 • Bepaal de koers voor een effectief en efficiënt securityprogramma.

Wil je je huidige en beoogde securityniveau beoordelen en een stappenplan opstellen om de transitie te begeleiden?

De Cyber Security Assessment omvat de beoordeling van de algehele cybersecurity-volwassenheid van uw organisatie en een duidelijke identificatie van de hiaten tussen jouw huidige en gewenste securityniveau, op basis van de risico's waaraan de kroonjuwelen (essentieel voor de kritieke inkomstenstromen) worden blootgesteld.

Om de kloof te dichten met behulp van gedetailleerde projecten, bevat de uitkomst van het assessment ook een bruikbare roadmap met herstelmethoden die prioriteit hebben om af te stemmen op jouw bedrijfsdoelen en kritieke inkomstenstromen.

Wat wij voor jou doen

De dienst wordt geleverd door middel van interviews met belangrijke stakeholders, waardoor onze experts aspecten zoals mensen, processen en technologie kunnen beoordelen die aanwezig zijn om jouw kroonjuwelen van jouw organisatie te beschermen en deze in kaart te brengen tegen de dreigingen waarmee jouw organisatie wordt geconfronteerd. Het resultaat wordt omgezet in een set relevante en efficiënte maatregelen om jouw business continuity en ambities te waarborgen.

Het plan van aanpak volgt de hieronder beschreven stappen:

 1. Kick-off om kroonjuwelen, inkomstenstromen en bedrijfscontext te bespreken.
 2. Onderzoek naar dreigingsactoren, gerelateerde incidentscenario's en impact daarvan op de organisatie.
 3. Gap-analyse tussen de huidige en de doeltoestand op basis van geïdentificeerde risico's.
 4. Constructie van de roadmap met risicogebaseerde prioritering.
 5. Round-up meeting om het rapport te presenteren en aanbevelingen te doen.

Belangrijkste kenmerken van de Cyber Security Assessment

 1. Krijg duidelijke, gemeten inzichten in jouw huidige volwassenheidsniveau en concrete risico's waarmee jouw organisatie op dit moment wordt geconfronteerd.
 2. Ontvang een rapport over de kroonjuwelen en inkomstenstromen om concrete bedreigingen en risico's voor jouw organisatie te identificeren.
 3. Krijg een gedetailleerde impactanalyse van geïdentificeerde dreigingen (zoals ransomware, gegevensdiefstal of dataverlies) en daarmee een op risico's gebaseerde prioritering.
 4. Krijg een duidelijke en geprioriteerde roadmap voor het verbeteren van uw securityniveau, zodat je aan de slag kunt met het beperken van risico's die het meest cruciaal zijn voor jouw organisatie.
 5. Laat onze security experts de aanbevolen herstelstappen rechtstreeks met jouw board bespreken en toelichten.

Waarom is het het beste om met Computest te werken?

 • Hands-on expertise

Onze teams hebben jarenlange expertise in het samen ontwikkelen van securitystrategieën met bedrijven uit diverse sectoren .

 • Service op maat

Onze diensten, frameworks en deliverables zijn op maat gemaakt om aan te sluiten bij de positionering en ambities van jouw organisatie.

 • Actiegerichte deliverables

Onze deliverables en adviezen zijn direct bruikbaar in de praktijk en kunnen worden toegepast om je securitybeleid aan te passen en te verbeteren.

Onze hackers

Zou je in contact willen komen met onze ethische hackers? Mail of bel

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld