>>

Cyber Security Assessment

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van cyber security? En ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw bedrijf beter te beschermen tegen cyber aanvallen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Wij stellen jouw huidige securityniveau vast, identificeren risico’s en kijken welke stappen nodig zijn om jouw bedrijf te beschermen. Klinkt goed toch?


Dit krijg je

  • Een overzichtelijk rapport waarin we beschrijven wat het huidige volwassenheidsniveau is en welke behoeften er zijn op het gebied van cyber security. Geen zorgen, we schrijven in begrijpelijke mensentaal.
  • Een analyse waarin we kijken naar de verschillen tussen jouw huidige en gewenste securityniveau.
  • Een heldere roadmap zodat jouw organisatie kan groeien naar een volwassen securityniveau. Zo kan je gestructureerd aan de slag om risico’s te beperken.

Dit gaan we doen

Stap 1 - Interviews met de (cybersecurity) stakeholders van de organisatie. Samen bespreken we jullie kroonjuwelen (producten, data, systemen; alles komt voorbij), de inkomstenstromen en de context van het bedrijf.

Stap 2 - Het onderzoek. Onze experts pakken hun vergrootglas erbij. Alle dreigingsactoren, incidentscenario’s en impact daarvan op de organisatie worden onder de loep genomen.

Stap 3 - Het gat. Op basis van stap 1 is vastgesteld wat het huidige securityniveau is, op basis van stap 2 hebben onze experts vast kunnen stellen wat het gewenste securityniveau moet zijn. Dit levert een gap-analyse op tussen de huidige situatie en het gewenste niveau.

Stap 4 - De roadmap. Op basis van de risico’s stellen we prioriteiten vast. Vervolgens zetten we stap voor stap uiteen welke maatregelen getroffen moeten worden.

Stap 5 - De koppen bij elkaar. Onze experts komen het rapport presenteren en lichten de aanbevelingen toe. Vraag maar raak!

Dit levert het op

Na het Cyber Security Assessment weet je precies waar jouw organisatie staat op het gebied van cyber veiligheid. Daarnaast is helder in kaart gebracht waar de risico’s liggen voor jouw organisatie en hoe je deze stap voor stap kan aanpakken. Onze experts schrijven alles helder en gestructureerd op in een rapport, wat zij aan het einde van het proces komen presenteren. Aan de hand van de praktische roadmap kunnen de betrokkenen in jouw organisatie aan de slag om het volwassenheidsniveau hogerop te brengen. Lijkt het je wat?

Waarom je wil werken met Computest Security

Volgens Computest Security… ;)

- Hands-on expertise

Onze teams hebben honderden klanten geholpen met het ontwikkelen van securitystrategieën.

- Service op maat

Onze diensten, frameworks en deliverables maken wij op maat, zodat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

- Actiegerichte deliverables

Onze deliverables en adviezen zijn praktisch, je hebt geen woordenboek nodig om het te begrijpen. Beloofd.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld