>>

Wij zijn Computest Security

Wat begon als een vriendengroep met passie voor IT, is sinds 2005 uitgegroeid tot de organisatie Computest Security met meer dan 60 securityspecialisten. Onze fanatieke techneuten doen niets liever dan organisaties beveiligen tegen de bad guys van het internet. Deze specialisten werken vanuit ons kantoor in Zoetermeer. Ze staan in de startblokken om jouw organisatie te helpen met security vraagstukken en incidenten. Of het nou een simpel probleem is (‘Heb je je computer al aan- en uitgezet?’) of het om spoedeisende security-hulp gaat (‘SOS, security breach!’). Onze experts weten wel raad.

Computest_cultuurbeelden_collage_3_2.jpg

Supersociale nerds

Van nitpicky analisten tot de allerslimste techneuten. Een echte Computester is lekker nuchter en eerlijk. Maar ook: informeel, vriendelijk en persoonlijk. Wij zijn supersociale nerds - met strategische én menselijke vaardigheden. Een fijne combinatie!

Passie voor werk én plezier

Work hard, play hard. Een enorme dooddoener maar het klopt wel. Computesters zijn gedreven en allergisch voor imperfecties. Wij gaan door totdat we alle foutjes hebben gevonden en opgelost. Daardoor krijgen onze klanten topkwaliteit, zowel in onze adviezen als in de manier waarop we ze overbrengen en uitvoeren.

Plezier vinden we minstens net zo belangrijk als werk. We brengen graag samen tijd door in onze enorme gameroom. Daarnaast zijn we ook wat gevoelig voor tradities. Elk jaar maken wij een studiereis naar de sneeuw.

Gerlos banner.png

Kom je er ook bij? Kijk op werken bij Computest.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld