>>

Over ons

Computest is in 2005 opgericht door Hartger Ruijs. Wat begon als een vriendengroep met een passie voor performance, is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 100 ervaren, technisch specialisten. Vanuit ons kantoor in Zoetermeer en op locatie bij de klant zorgen wij ervoor dat applicaties en infrastructuren optimaal en veilig werken. Security, Performance en DevOps zijn onze voornaamste focusgebieden. Onze organisatie bestaat uit 2 units: Computest Security en Computest DevOps.

Smoelenboek_mozaiek_devops_7x2_2.jpg

Technische specialisten op meerdere disciplines

Ooit begonnen als een club die enkel specialisten detacheerde, werkt inmiddels de helft van onze specialisten op projectbasis voor onze klanten. Een belangrijke stap in onze groei was de overname van Pine Digital Security in 2015. Hierdoor hebben wij Security aan ons portfolio toegevoegd.

FvD-Computest-HR-4646_klein_format_1500px.jpg

Passie voor kwaliteit en plezier.

In alles wat we doen worden we gedreven door een grenzeloze passie voor kwaliteit en techniek. Daarom werken we voor iedere branche samen in kleine, gespecialiseerde zelfsturende teams. We houden de lijnen kort zodat we de beste resultaten behalen.

Plezier in ons werk vinden we bij Computest minstens zo belangrijk! We vinden het dan ook belangrijk dat alle teams regelmatig met elkaar op pad gaan en we organiseren borrels en pizzasessies. Enerzijds om vakinhoudelijk met elkaar van gedachten te wisselen en kennis te delen. Anderzijds om gewoon sociaal met elkaar te genieten van bijvoorbeeld een goed glas wijn. Het organiseren van onze jaarlijks studiereis naar de sneeuw is dan ook één van de tradities waar we elkaar beter leren kennen en onze kennis op peil houden.

Lees meer over werken bij Computest

Smoelenboek_mozaiek_security_7x2_1.jpg
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld