Online CISO lunches: schrijf je hier in!

Alweer 2 jaar geleden, toen Corona ervoor zorgde dat wij allemaal vanuit huis gingen werken, zijn wij gestart met het organiseren van online lunch sessies. Wij misten de contacten, de inspiratie en de expertise van ons netwerk en dit leek ons een mooie manier om contact te blijven houden en van elkaar te blijven leren.

Succes in de eenvoud?

how-to-use-custom-background-in-google-meet-zoom-meeting-and-microsoft-teams.jpeg

De opzet hiervan sloeg aan. Het leek er zelfs op dat het sneller en gemakkelijker was voor mensen om aan te haken. Inmiddels hebben bijna 150 CISO's deelgenomen aan een of meer CISO lunches. De opzet is sindsdien niet veranderd, maar de onderwerpen natuurlijk wel. We proberen actuele onderwerpen te tackelen, maar soms ook al 'oudere' blijven belangrijk. Wij gaan door met het plannen van onze lunches zo lang wij merken dat er interesse voor is.
Wel hebben wij sinds kort deze inschrijfpagina aangemaakt om de administratie iets gemakkelijker te maken aan onze kant :-).

Opzet van de lunches

De opzet is iedere keer een kleinschalige, informele lunchsessie met 4 a 5 personen via Teams. Deelnemers zijn voornamelijk CISO's, Risk Managers en CIO's en doel van de lunch is netwerken en sparren over een vooraf bepaald onderwerp binnen het security vakgebied. Wij zorgen voor een moderator, maar eigenlijk lopen de lunches zonder uitzondering heel soepel.

CISO lunch agenda

  • 9 maart. Van security awareness naar gedragsverandering. (VOL)
  • 10 maart. Van security awareness naar gedragsverandering.
  • 15 maart. Continue security; hoe zorg je voor een structurele, continue aanpak?
  • 18 maart. Zero Trust. Wat is het eigenlijk en moet ik er iets mee?
  • 31 maart. Rol van de CISO: cybersecurity is een strategische aangelegenheid.
  • 5 april. Security Monitoring.
  • 12 april. Hoe manage je third party risk in security?

Zit er een onderwerp naar keuze bij? Kies de lunch en verstuur het formuliertje. Dan komt er zo snel mogelijk een invite jouw kant op.

Welk onderwerp trekt jouw aandacht?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld