Ja, ik wil graag de whitepapers ontvangen

In ruil voor deze whitepapers willen we graag weten wie je bent. We hopen je in de toekomst op de hoogte te mogen houden van relevante informatie rondom performance testen!

Ik ontvang in de toekomst updates van Computest over relevante ontwikkelingen op het gebied van performance testen.

Ook in de cloud is performance testing essentieel

Download de whitepapers en zorg dat het CDN en je cloud-configuratie optimaal presteren

Share!

Om online toepassingen en platformen goed te laten draaien, worden vaak CDN's en de cloud ingezet. Dit zou immers moeten leiden tot meer capaciteit en betere performance. Maar het gebruik van de cloud en een CDN is geen garantie voor het direct verbeteren van de performance. Lees in deze whitepapers alles over de performance-risico's die de cloud en CDN's met zich meebrengen en hoe je deze kunt minimaliseren.

Whitepaper 1:Het belang van performancetesten in de cloud

Er zijn vrijwel geen bedrijven meer die al hun applicaties on premise hebben draaien. Het migreren van applicaties naar de cloud biedt ook legio voordelen, mits de omgeving goed is geconfigureerd. Helaas is dat in de praktijk niet altijd het geval. Lees in deze whitepaper meer over de risico’s op dit gebied en ontdek hoe je zorgt dat jouw cloud-infrastructuur de maximale performance levert.

Whitepaper 2:Performance-issues bij CDN-implementaties

Veel bedrijven migreren hun IT-infrastructuur naar de cloud of kiezen ervoor hun static resources te laten offloaden door een CDN. Hiermee wordt de performance doorgaans robuuster en daarmee de ervaring van de gebruiker beter. Toch ben je dan nog niet 100% fail-proof. In dit whitepaper lees je welke performance-issues we in de praktijk het meest tegenkomen bij (grote) CDN- implementaties én hoe je deze voorkomt.

Download beide whitepapers

Wij zijn een snelgroeiend team van meer dan 100 gepassioneerde specialisten met slechts één doel voor ogen: websites en (online) applicaties laten werken. Snel, betrouwbaar en veilig! Daarom bieden wij diensten op het gebied van performancetesting, securitytesting en testautomatisering. Door de intensieve samenwerking tussen deze disciplines profiteren onze klanten van zowel brede als diepe kennis en ervaring. Onze teams zijn klein en agile waardoor ze snel kunnen inspelen op jouw behoeften.

info@computest.nl
+31(0)88 733 13 37

Postbus 653
2700 AR Zoetermeer

Signaalrood 25
2718 SH Zoetermeer