>>

Loadfarm: simuleer meer dan 250.000 gelijktijdige gebruikers

Onze tool Loadfarm biedt organisaties die zelf willen performancetesten (extra) online capaciteit en infrastructuur. Heb je te weinig loadgeneratoren om voldoende gebruik na te bootsen of kun je alleen vanuit je eigen netwerk testen? Maak dan voor een korte of langere periode gebruik van onze dedicated online loadgeneratoren en voer realistische testen uit met een groot aantal IP-adressen. We configureren en beheren de generatoren voor vrijwel alle typen performancetesttools en simuleren met gemak meer dan 250.000 gelijktijdige gebruikers.

Performance tool Loadfarm

Meest realistische testresultaten

Wil je de performance van je applicatie realistisch testen, dan moet je online gebruik simuleren. Als je alleen vanaf je lokale netwerk test, kom je er namelijk niet achter hoe je internetlijn en de bijbehorende infrastructuur onder druk presteren. Veel performancetesttools bieden tegenwoordig de mogelijkheid om loadgeneratoren in de cloud te huren. Maar deze systemen staan doorgaans niet in Nederland en bovendien is het vaak onduidelijk welke capaciteit je krijgt. Bovendien wisselen de IP-adressen van cloud-loadgeneratoren constant, waardoor het lastig is firewall-toegang in te stellen.

Dedicated infrastructuur voor grootschalige testen

Talpa laat altijd uitvoerige high-performance load testen uitvoeren op de productieomgeving. We hebben met Computest al langer goede ervaringen en ook deze test hebben zij uitstekend opgezet en uitgevoerd.

Wouter Postma, Technical Solution Architect bij Talpa

Computest biedt loadgeneratoren op maat, met een bandbreedte van meer dan 20 Gbps en altijd voldoende CPU- en geheugencapaciteit. We hebben een zeer uitgebreide infrastructuur en simuleren met gemak meer dan 250.000 gelijktijdige gebruikers. Door onze jarenlange ervaring met de inrichting en optimalisatie van loadgeneratoren kunnen we meerdere unieke gebruikers simuleren, zonder responstijden te beïnvloeden. Zo ben je verzekerd van de meest realistische resultaten.

De Computest Loadfarm is geschikt voor vrijwel alle performancetesttools die werken met externe loadgeneratoren, zoals:

  • HP LoadRunner
  • Neotys Neoload
  • Borland SilkPerformer
  • Apache JMeter
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld