THE FIRST STEP TO CONTROL IS INSIGHT.
>>

Technische features in Marvin_ portal

Onze hybride dienst Marvin_ voor Application Monitoring bestaat uit de continue monitoring van de kritieke paden van jouw (web)applicaties en de controle op beschikbaarheid en responstijden. Via notificaties word je op de hoogte gehouden van mogelijke issues.

De Marvin_ portal toont alle meetresultaten en het bijbehorende inzicht. De verschillende technische features in deze portal zorgen ervoor dat jij jouw (web)applicaties gegarandeerd snel en beschikbaar houdt. We hebben op deze pagina 8 handige features uitgelicht.

Marvin_ Application Monitoring Vulnerability Scanning.png

Marvin_

Direct contact over onze hybride dienst Marvin_? Heb je vragen of wil je een demo? Bel of mail.

Dashboard Application monitoring

1. Marvin_ dashboard

Het dashboard in de Marvin_ portal toont in één opslag de status van je applicaties. Dit bevat onder andere:

  • de laatst gemeten respons- en verwerkingstijd;
  • overschrijdingen van KPI's (en SLA's);
  • opgetreden fouten in klikpaden;
  • trends in responstijden en errors.

2. Grafieken en details

Applicatie tests zijn opgesplitst in meerdere stappen waardoor elke stap afzonderlijk gemeten kan worden. Door deze stappen afzonderlijk te plotten wordt snel zichtbaar waar zich eventuele vertragingen of problemen bevinden. De overzichtelijke detailpagina's bieden daarna extra informatie over de test run inclusief screenshots genomen op het meetmoment.

Grafieken en details
Status treshold-KPI'S

3. Status Thresholds / KPI's

In een test kan er per stap een Status Threshold worden ingesteld. Dit reguleert de getoonde status van een stap en de bovenliggende test die gebaseerd is op looptijd overschrijdingen of aantal fouten binnen een gegeven periode. Er kan een limiet worden opgegeven voor de statussen 'waarschuwing' en 'kritiek'. De ingestelde Thresholds kunnen indien gewenst automatisch berekend worden aan de hand van de afgelopen 30 dagen.

4. Notificaties

Het is mogelijk om per test meerdere notificaties in te stellen met eventueel andere bestemmingen. Je kunt een notificatie ontvangen na het achtereenvolgens falen of slagen van de opgegeven regels. Zodra een notificatie voor een issue is verstuurd, kun je herinneringen blijven ontvangen tot het probleem zich niet meer voordoet.

Notificaties
Openrunner

5. Openrunner

Marvin_ Application Monitoring maakt gebruik van OpenRunner om benchmarks en geautomatiseerde functionele testen uit te voeren. Dit is ook mogelijk op frontend heavy webapplicaties. Openrunner kan zeer nauwkeurig functionele wijzigingen waarnemen en geeft een exact beeld van de respons- en verwerkingstijden.

6. Breakdown van responstijden

De breakdown schermen geven gedetailleerde informatie over het proces zoals dat binnen de webbrowser plaatsvindt. Niet alleen zijn hierin responstijden van alle requests terug te vinden, maar ook de duur van de daadwerkelijke verwerking van specifieke DOM elementen. Zo kun je het vraagstuk verkleinen van "Welke stap was er langzaam?" naar "Waarom was deze stap langzaam?"

Breakdown responstijden
Wallscreen

7. Wallscreen

De wallscreen is ontworpen om op een veilige manier (token-based) de status van je applicaties weer te geven op grote schermen. Alle mogelijke instellingen worden opgeslagen in het webadres (URL) waardoor het delen van een configuratie gemakkelijk is. Zo kan elk team zelf instellen welke applicaties zij willen zien en hoe uitgebreid het getoond mag worden.

8. Annotaties

Middels een API kunnen er annotaties toegevoegd worden aan de grafieken. Door het bieden van een API wordt dit geautomatiseerd in de CI/CD straat. Hierbij kan gedacht worden aan deploys, maintenance windows. Zo is goed te zien of, en zo ja, welk effect een ingreep heeft gehad.

Annotaties
>>

Wil je eens over Marvin_ sparren?

Any time!

Meer updates van ons?

Kies je favoriete platform en volg ons daar.

Marvin_ nieuwtjes?

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes over Marvin_?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Wil je direct gebeld worden?

Vul je naam en nummer in en we zorgen dat je zo snel mogelijk wordt gebeld.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld