>>

Burp Suite Professional Training

Voor wie is deze training?

Voor de deelnemers die de Computest training ‘introduction into security testing’ hebben afgerond. Wanneer deze training niet is gevolgd, dan is in ieder geval basis kennis van security testing essentieel. Idealiter ook al enige kennis met een debug proxy.

De deelnemer moet een licentie voor Burp Suite hebben.

Resultaat

Deelnemers kunnen na deze training zelf aan de slag met Burp en zij kunnen zelf kwetsbaarheden opsporen met behulp van de tool. Dit zorgt voor minder security issues bij de zelfgebouwde applicaties.

Prijs, data en locatie

De training duurt 1 dag en kost 950 euro per persoon.

Wij verzorgen een prettige en ontspannen leeromgeving. De trainingen vinden plaats bij Computest op kantoor. Wij hebben hiervoor een mooie ruimte beschikbaar met dakterras en tevens serveren wij een heerlijke lunch.

De training kan desgewenst ook in-company worden gegeven en bij de klant op locatie plaatsvinden.

Programma van de Burp Suite Professional training

Opzet van de 1-daagse training is als volgt:

  • Het instellen van de laptops, tooling en belangrijke configuratieinstellingen.
  • Behandelen van de belangrijkste onderdelen van Burp aan de hand van challenges. Deelnemers kunnen zelf Burp in de praktijk gebruiken op kwetsbare websites.
  • Na de basisonderdelen worden diverse tips and tricks behandeld waarmee je Burp kunt inzetten voor specifieke situaties en specifieke kwetsbaarheden. Met behulp van oefeningen kunnen deelnemers Burp in de praktijk gebruiken op kwetsbare websites.
  • Mobiele apps. Hoe gebruik je Burp om mobiele apps te testen?

Training door onze hackers

Het belangrijkste waarin onze trainingen zich onderscheiden is dat zij worden gegeven door onze eigen ethische hackers met programmeerkennis. Onze trainers zijn dus op de eerste plaats gepassioneerde hackers die op dagelijkse basis ingezet worden bij complexe security trajecten. En wie kan er nu beter een developer trainen dan een hacker?

Door het enthousiasme waarmee zij hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skills.

Onze visie op leren

Wij geloven sterk in ‘learning by doing’. Bij Computest bestaat de Burp Suite training voor ongeveer 75% uit praktijktraining.

Met behulp van veel interactie en diverse challenges gaan de deelnemers zelf aan de slag. Onze trainer begeleidt hen intensief bij opdrachten en beantwoordt vragen zodat zij in de praktijk zelfstandig aan de slag te kunnen.

Het borgen van kwaliteit

Daan Keuper is verantwoordelijk voor de overall kwaliteit van de trainingen. Hij is hacker van topniveau; hij is driemaal derde geworden in wereldwijde hack competities en heeft het nieuws gehaald met het vinden van kwetsbaarheden in de iPhone en in een personenauto. Ook heeft hij ruim 10 jaar ervaring met het geven van (security)trainingen aan technische en niet-technische deelnemers.

Daan ontwikkelt de (maatwerk) trainingen, verzorgt het lesmateriaal en houdt deze continu actueel. Hij geeft zelf trainingen en is tevens verantwoordelijk voor het selecteren, opleiden en begeleiden van andere trainers. Daan zit regelmatig bij een training om de kwaliteit en de professionaliteit van deze trainers vast te stellen en waar nodig bij te sturen. Ook vragen wij onze deelnemers na iedere training om feedback middels een anonieme tool. Deze feedback wordt door Daan en de trainers besproken om de trainingen nog verder te verbeteren.

Maatwerk

Trainingen op maat zijn altijd mogelijk. Voor kleine of grote groepen.

Dankzij de brede kennis die wij in huis hebben kunnen wij trainingen verzorgen voor allerlei doelgroepen en tot op een zeer hoog (technisch) niveau. Ook kan er toegespitst worden op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld mobiele apps.

Het is dus altijd mogelijk om een passende (maatwerk) training te organiseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct inschrijven of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld