>>
25-juni-2017, min. leestijd

Computest CEO Hartger Ruijs genomineerd voor Computable Award

De CEO van Computest, Hartger Ruijs, is door Computable genomineerd voor een award voor ‘Beste CEO van het jaar’. De Computable Awards worden dit jaar voor de 12de keer uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

De nominatie voor ‘Beste CEO van het jaar’ is onder meer te danken aan de groeiambitie van Hartger, zijn visie op leidinggeven en de manier waarop hij het bedrijf bestuurt. De cultuur is leading in alle beslissingen die worden genomen. Hartger vindt dat zowel klanten als medewerkers het meeste baat hebben bij een zelfsturende organisatie. Er zijn geen managers meer, maar multidisciplinaire teams die in feite kleine bedrijfjes binnen Computest vormen.

Start Computest

Hartger Ruijs startte Computest in 2005 en in november 2015 nam hij Pine Digital Security met destijds 32 medewerkers, over. Computest telt inmiddels bijna 100 medewerkers en opereert landelijk. Hartger is daarnaast ook zeer actief in zijn eigen omgeving, Zoetermeer. Afgelopen jaar is hij zelfs uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar van de regio Haaglanden.

Het proces om Computest te transformeren naar een zelfsturende organisatie is nog volop gaande. Lees hier meer over de ervaringen en learnings die Hartger Ruijs deelde.

Stemmen

Naast de nominatie voor ‘Beste CEO van het jaar’, is Computest ook genomineerd voor een award als ‘Beste Security-leverancier’ van het jaar. Stemmen voor de Computable Awards kan vanaf 4 juli. De uitreiking van de prijzen vindt plaats op 31 oktober.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld