>>
03-november-2017, min. leestijd

Computest geeft Security Workshops op Logistica en ICT & Logistiek

Op 28, 29 en 30 november zijn onze security-experts van team Transport & Logistiek aanwezig bij Logistica en ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht. Daar geven we Security Workshops voor professionals in de logistiek en zijn we te vinden op de stand van EVOFenedex.

Tijdens Logistica en ICT & Logistiek wordt aandacht besteed aan hoe trends in robotisering, app-ontwikkeling, het gebruik van wireless in magazijnen en integraties met Warehouse Management Systemen kunnen worden toegepast. Daarnaast is cybersecurity een belangrijk onderwerp.

Om beursbezoekers bewust te maken van de risico’s die er zijn geeft één van onze security experts iedere dag een gratis workshop over de mogelijke impact van het onveilig gebruik van WiFi en draadloze toepassingen in een magazijnomgeving. Daarbij worden niet alleen de schakels binnen de logistieke keten besproken, maar wordt ook de menselijke factor meegenomen. Verder gaat onze security expert in op de maatregelen die men kan nemen om de organisatie en de processen beter te beschermen.

Voor aanmelden en meer informatie over de beurs kijk op de websites van Logistica en ICT & Logistiek.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld