>>
19-december-2017, min. leestijd

Computest op vijfde plek van de 100 beste werkgevers 2017

Computest is trots! In het Computable 100 werkgeversonderzoek 2017 behoren zij bij de top vijf ict-werkgevers van Nederland.

In het werkgeversonderzoek laten Computable en Enigma Research ict’ers hun eigen werkgever beoordelen op zaken als doorgroeimogelijkheden, scholing en waardering voor de verrichte werkzaamheden. Op basis van alle beoordelingen krijgen de honderd Nederlandse best gewaardeerde ict-werkgevers gemiddeld een 8,08. Computest steekt hier met een totaalscore van 9,33 ruim boven het gemiddelde uit.

Screen-Shot-2017-12-19-at-15.43.02.png

Computest-medewerkers waarderen hun werkgever als het gaat om:

  • Tevredenheid over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden (9,3)
  • Waardering voor de verrichte werkzaamheden (9,4)
  • Ruimte en kansen om optimaal te presteren (9,6)
  • Scholingsmogelijkheden (9,1)
  • Doorgroei- en carrièremogelijkheden (9,0)
  • Betrokkenheid van de werkgever (9,5)
  • Overall tevredenheid over de werkgever (9,4)

Harter Ruijs, oprichter en directeur van Computest is vanzelfsprekend erg blij met de waardering van zijn medewerkers:

"De kracht van Computest zit ‘m echt in onze mensen. Wij zijn een volledig zelfsturende organisatie, waarin iedereen zijn eigen rol en verantwoordelijkheden heeft. Ik zie dagelijks om me heen dat dit werkt, dat onze medewerkers zich ontwikkelen en het beste uit zichzelf halen. Maar het is natuurlijk super als je dat met zo’n onderzoek nog eens bevestigd ziet worden en als uit de resultaten ontegenzeggelijk blijkt dat onze medewerkers Computest waarderen als werkgever. Die vijfde plaats in de lijst van de honderd best gewaardeerde ICT-werkgevers vervult me dan ook met enorm veel trots."

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld