>>
26-oktober-2023, min. leestijd

Computest Security verkrijgt CCV-keurmerk Pentesten

Cybersecurity-specialist Computest Security heeft het CCV-keurmerk Pentesten behaald. Dit certificaat, uitgereikt door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), benadrukt de voortdurende focus van Computest Security op het beschermen van klanten tegen de evoluerende cybersecurity-bedreigingen.

Met CCV-keurmerk Pentesten toont Computest Security aan dat het voldoet aan de hoogste normen voor penetratietesten. Het verkrijgen van het keurmerk is een belangrijke mijlpaal in de missie van Computest Security om de cyberweerbaarheid van klanten op de lange termijn te vergroten en hen te helpen zich sterk te wapenen tegen security-bedreigingen.

CCVLogo_Cyber-pentest

Met de voortdurende groei van cyberdreigingen, waaronder ransomware-aanvallen en datalekken, is het belangrijker dan ooit dat organisaties betrouwbare partners hebben op het gebied van cybersecurity. Het CCV-keurmerk Pentesten, gebaseerd op internationale normen zoals NEN-EN-ISO/IEC 17021 en 17065, biedt zekerheid aan klanten dat de geleverde pentesten aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Het voldoen aan objectieve normen voor de kwaliteit van securitytesten is ontzettend belangrijk.

Dennis de Hoog, CEO van Computest Security

Dennis de Hoog, CEO van Computest Security, over het verkrijgen van het CCV-keurmerk Pentesten: “Het voldoen aan objectieve normen voor de kwaliteit van securitytesten is ontzettend belangrijk. Opdrachtgevers vragen zich af waar een goede securitytest en een betrouwbare securitypartij aan moet voldoen. Computest Security heeft zich vanaf het begin ingespannen om deze objectieve kwaliteitsstandaard voor de securitysector in Nederland te realiseren. Het werd dus ook tijd dat wij het keurmerk zelf zouden behalen. Ik ben vanzelfsprekend supertrots op ons team van ethische hackers en zeer dankbaar voor alle door hen geleverde inspanningen!”

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld