>>
14-juni-2018, min. leestijd

Cryptocurrency-platform LiteBit kiest Computest voor security testing

LiteBit is een online platform waar consumenten en organisaties sinds 2014 eenvoudig cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen. Security is vanzelfsprekend prioriteit bij een fintech-organisatie als LiteBit. Daarvoor werkt het samen met Computest.

“Er vinden dagelijks talloze transacties plaats op ons platform. Zowel voor ons als voor de gebruiker is het belangrijk te weten dat dit ook veilig gebeurt”, vertelt Freek Paans, hoofd IT bij LiteBit. “Daaromhebben wij een continue focus op security en werken onze specialisten samen met gespecialiseerde partijen. Om deze focus nog verder te versterken zijn we op zoek gegaan naar een security-partner waarmee we een structurele samenwerking aangaan zodat we doorlopend een extra paar oren en ogen hebben.”

Om een partner te selecteren nodigde Paans twee partijen, waaronder Computest, uit om een pentest uit te voeren. Lees in deze uitgebreide case meer over waarom LiteBit voor Computest koos, hoe het security-onderzoek is uitgevoerd en waarom security voor LiteBit een belangrijke USP is.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld