>>
08-december-2015, min. leestijd

Sogeti en Computest sluiten partnerovereenkomst voor Performr

IT-dienstverlener Sogeti en Computest, specialist in performance, security en geautomatiseerd functioneel testen, hebben een partnerovereenkomst gesloten.

De samenwerking richt zich voornamelijk op Performr, de performance monitoring tool van Computest. Sogeti voegt deze toe aan zijn portfolio voor Performance testing en treedt daarnaast op als licentiepartner van Performr. Verder gaan Computest en Sogeti nauw samenwerken op het gebied van performance testen.

“De prestaties van webapplicaties zijn steeds vaker bedrijfskritisch. Het testen daarvan zou dan ook geen eenmalige exercitie moeten zijn, maar een continu proces”, vertelt Marc Rabel, Business Line Manager Test Automation bij Sogeti. “Door Performr te integreren in onze dienstverlening hebben onze klanten niet alleen bij de implementatie inzicht in de prestaties van hun webapplicaties, maar kunnen zij deze continu monitoren. Daarmee is de tool een waardevolle toevoeging voor onze dienstverlening.”

Eenvoudig inzicht in prestaties

Computest ontwikkelde Performr in eigen huis. De toepassing is inmiddels in gebruik bij diverse gerenommeerde organisaties. Performr monitort naast de prestaties van applicaties ook het gedrag van eindgebruikers. Door het gebruiksvriendelijke dashboard kunnen business managers onafhankelijk van de IT-afdeling zien wat er speelt en hebben zij op een eenvoudige manier altijd inzicht. Bovendien worden foutmeldingen zoals trage responstijden direct gesignaleerd zodat snel ingespeeld kan worden op issues. Verder helpt Performr bij het analyseren van trends in online gebruikersgedrag zodat bedrijven hier effectief op kunnen inspelen.

Profiteren van continu inzicht in prestaties

“Performr heeft een goede reputatie opgebouwd onder bestaande gebruikers. Door het partnership met Sogeti kunnen we dit nog verder versterken”, zegt Hartger Ruijs, CEO van Computest. “Door de tool nu ook via Sogeti aan te bieden profiteren nog meer organisaties van continu inzicht in de prestaties van hun online toepassingen en kunnen zij de risico’s die daarmee samenhangen beter beheersen.”

Betrouwbare partner

Ruijs is verheugd met de partnerovereenkomst de samenwerking met Sogeti te formaliseren: “We hebben ervaren dat Sogeti een betrouwbare en prettige partner is. Zij leveren persoonlijke dienstverlening op hoog niveau waarmee zij goed passen bij de manier waarop wij onze services aan klanten willen aanbieden.”

Meer informatie:

Wil je meer weten over Performr van Computest neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of klik voor meer informatie over performance testen op onderstaande knop.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld