HIGH EXPECTATIONS, HIGH PERFORMANCE.
>>

Maak van je Black Friday geen Off Day

Bestel nu je generale repetitie!

Wij begrijpen dat je op Black Friday - of op een ander piekmoment - genoeg aan je hoofd hebt. De voorbereidingen zijn getroffen, je medewerkers staan klaar en alles is ingericht om je klanten zo snel en zo goed mogelijk te voorzien in hun shopping experience. Het laatste wat je dan kan gebruiken is een website of actiepagina die omvalt, of waar plotseling blijkt dat deze niet goed werkt voor de shoppers!

Gaat dit ook voor jou op? Lees vooral verder.

1

Relaxed Black Friday tegemoet

Elk jaar zien Nederlandse retailers een enorme toename aan bezoekers. Zit jij hiermee in je maag? Ga dit jaar relaxed Black Friday tegemoet!

2

Generale repetitie

Wij simuleren die dag van tevoren voor je, als generale repetitie. Met realistische virtuele gebruikers testen wij wat jouw site of app aankan.

3

Meten = weten

Onze metingen laten precies zien wat jouw website of applicaties aan verkeer aankan, waar bottlenecks zitten en waar functionele issues nog wat aandacht behoeven.

4

En dóórrrr

Met onze praktische adviezen en concrete aanwijzingen kun je snel aanpassingen doorvoeren en kun je met een gerust hart die succesvolle campagne tegemoet!

Computest Relaxed Black Friday pakket

Speciaal voor e-tailers hebben wij voor Black Friday 2018 (op 23 november) het Computest Relaxed Black Friday-pakket samengesteld. Heb jij een website, actiesite of app waar je een Black Friday actie gaat voeren dit jaar?

Neem dan via onderstaand formulier contact op of bel ons direct via de knop hiernaast!

Retail-01.png

Contact team E-commerce & Retail

Heb je vragen? Neem contact op met Team E-commerce & Retail

Geen Black Friday, wel een andere actie?

Naast Black Friday staan de komende maanden natuurlijk in het teken van de piekmomenten van retail met Singles Day, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Grijp nu nog je kans om deze generale repetitie in te plannen.

Doe dit vooral op tijd zodat je de ruimte en tijd hebt om aanpassingen te kunnen doorvoeren. Zo ga jij die piekmomenten met een gezonde dosis spanning tegemoet, niet omdat je site of app het misschien niet aankan, maar omdat je die mega-omzet dit jaar weer gaat halen!

Vragen? Laat je gegevens achter of neem zelf contact met ons op!

Klik hier voor 24/7 incident response

Vul dit formulier in en wij zorgen ervoor dat je door de juiste persoon gebeld wordt!

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld