>>

Security Trainingen door Computest: schrijf je nu in!

Security trainingen van Computest worden gemiddeld beoordeeld door de deelnemers met een 9!

Het belangrijkste waarmee onze security trainingen zich onderscheiden van andere trainingen is dat zij worden gegeven door onze eigen ethische hackers met programmeerkennis. Onze trainers zijn dus op de eerste plaats gepassioneerde hackers die op dagelijkse basis ingezet worden bij complexe security trajecten. Omdat onze trainers hackers zijn met programmeerachtergrond, spreken zij de taal van developers.

Jaren ervaring in securitytrainingen aanbieden, vanuit onze ervaring als security partij verzorgen we hands-on trainingen. Deze worden door enthousiaste en ervaren technisch specialisten verzorgd.

De trainingen van Computest raken de deelnemers in het hart door de manier waarop ze meegenomen worden in de hackers mindset. Tegelijk zijn ze heel hands-on, waardoor de deelnemers direct zelf aan de slag kunnen.

Onno Wierbos, Nonfunctional Test Lead NS Test Competence Center

Computest Technische Trainingen bij Springest NS Portal

We bieden 4 security trainingen aan via het Springest portal voor NS-medewerkers, je kan ze hier vinden:

  • Security testing voor developers - leer in 3 dagen hoe je zelfstandig security testen kan uitvoeren op je eigen applicatie(s)
  • Security in DevOps / Secure development - leer hoe jij als DevOps'er kan bijdragen aan de oplevering van veiligere software en applicaties
  • Security in DevOps voor Engineers - het eerste deel van de Security in DevOps training is zeer aan te raden voor de Ops'ers in een DevOps team.
  • Capture the Flag - een hackwedstrijd waarin je met teams tegen elkaar strijd om de meeste punten te halen, en ondertussen snel je ontwikkelde security en onwikkelskills in de praktijk kan testen
  • Burp Suite Professional - 1 daagse tool- en testtraining waarbij je Burp Suite leert gebruiken voor je security tests

Daarnaast bieden we diverse trainingen aan rondom performance en geautomatiseerd testen, al dan niet gericht op DevOps teams en omgevingen. Zoek in de Springest portal op "Computest" of download onze brochure aan de rechterkant van deze pagina.

Alle trainingen in één handig overzicht

Wil je eerst rustig al ons volledige trainingsaanbod bekijken? Je kan hier aan de rechterkant onze trainingenbrochure downloaden. We bieden ook trainingen aan voor engineers, mocht je die brochure willen ontvangen dan kun je ons mailen via trainingen@computest.nl. Je kan ons via dit emailadres ook vragen stellen of meer informatie opvragen. We horen graag van je!

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld