>>

Continuous monitoring

Een test als momentopname is fijn, maar dagelijks inzicht is beter. Onze hybride dienst Marvin_ bestaat uit vulnerability scanning en application monitoring en geeft je dagelijks inzicht in de security van je infrastructuur, maar ook continu inzicht in de beschikbaarheid en performance van je applicaties. Zo weet je te allen tijden hoe het met je applicaties gesteld is.

Marvin_ vulnerability scanning

Marvin_ voert dagelijks een vulnerability scan uit op je infrastructuur en controleert je infrastructuur op kwetsbare diensten, misconfiguraties met security-impact en bekende kwetsbaarheden. Elke ochtend loopt een van onze Security Specialisten de bevindingen na.

De Security Specialist van Computest zorgt ervoor dat in je Marvin_ dashboard alleen relevante kwetsbaarheden verschijnen, voorzien van genoeg uitleg en context-informatie om ermee aan de slag te kunnen. Zo weet je zeker dat je je tijd alleen besteedt aan belangrijke zaken!

Lees meer over vulnerability scanning >>

Marvin_ application monitoring

Iedere vijf minuten doorloopt Marvin_ een vastgelegd pad door je (web)applicaties. Hiermee simuleert hij een normale gebruiker en test op deze manier of de belangrijke conversiepaden in je applicatie nog naar behoren functioneren.

Daarnaast legt Marvin_ ook vast wat de responstijden van alle stappen waren. Zo weet je continu of de vooraf ingestelde grenswaarden worden overschreden en dat je bezoekers je website net zo snel ervaren als jij!

Lees meer over application monitoring >>

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld