>>

Continuous monitoring

Een test als momentopname is fijn, maar dagelijks inzicht is beter. Marvin_ geeft je continu inzicht in hoe het met de security, beschikbaarheid en performance van je applicaties gesteld is. Door dagelijks een security-scan uit te voeren, en elke paar minuten de kritieke paden van je webapps te controleren op beschikbaarheid en responstijden, weet je ten allen tijde hoe het met je belangrijke applicaties gesteld is.

Security scan

Security in Marvin_

Marvin_ voert dagelijks een scan uit op je infrastructuur, en controleert die op kwetsbare diensten, misconfiguraties met security-impact en bekende kwetsbaarheden. Elke ochtend loopt een van onze security consultants de bevindingen na, en zorgt dat in je dashboard alleen relevante kwetsbaarheden verschijnen, voorzien van genoeg uitleg en context-informatie om ermee aan de slag te kunnen. Zo weet je zeker dat je je tijd alleen besteedt aan belangrijke zaken!

Functionele scan

Iedere vijf minuten doorloopt Marvin_ een vastgelegd pad door je webapplicaties. Hiermee simuleert hij een normale gebruiker, en op deze manier test hij of alle stappen nog goed werken. Zo niet, dan legt hij vast wat hij ziet, en stuurt je een notificatie. Zo weet je continu of de kritieke conversiepaden in je applicatie nog naar behoren functioneren.

Functional in Marvin_

Performance scan

Naast het testen of paden wel of niet werken, legt Marvin_ ook vast wat de responstijden van alle stappen waren. Zo kan na een nieuwe release een bepaalde functionaliteit ineens langzamer zijn, of kan het zijn dat de hoeveelheid bezoekers voor vertraging zorgt. Je stelt in wat acceptabele laad-tijden per pagina zijn, en Marvin_ laat het je weten als je grenswaarden worden overschreden. Zo weet je continu zeker dat je bezoekers je website als net zo snel ervaren als jij!

Marvin2.jpg

Interesse?

Wil je kennismaken met Marvin_? We komen graag langs om hem aan je voor te stellen.

Mocht je waarde zien in onze dienst en ermee verder willen, dan volgt een gesprek om de scope en verwachte inspanning van onze kant vast te stellen, zodat we met een passende offerte kunnen komen. Hierna volgt de implementatie, waarna de dienst aanvangt.