>>

Training Introductie Testautomation

Voor wie is deze training?

Bij de training testautomation leer je hoe je de eerste stappen kan maken met testautomation binnen je project. Deze training is ontwikkeld voor testers die door middel van testautomation snelheid willen maken in hun testproces. Er wordt informatie gegeven over testautomation in het algemeen, maar het uitgangspunt is dat de deelnemers al voorkennis hebben van functioneel testen, bijvoorbeeld enige ervaring met TMap of ISTQB en wat basale kennis van HTML & CSS.

Waarom deze training Introductie Testautomation?

Door deze training krijg je als tester actuele kennis aangereikt op het gebied van testautomation. Je bekijkt diverse scenario’s en ontdekt zo hoe je in je eigen context testautomation in kunt zetten op je project. Tevens krijg je methodes en tips aangereikt om het geautomatiseerd testproces op te zetten en testtools te selecteren.

Resultaat

Tijdens de training zet je de eerste stappen voor het concreet en praktisch inrichten van testautomatisering en ga je terug naar jouw organisatie met een duidelijk vervolgplan voor de verdere inrichting/implementatie van testautomatisering binnen ontwikkelprojecten.

Programma

De training bestaat uit een mix van theorie en praktische onderdelen. Hierbij wordt door middel van een intakeproces eerst bepaald wat de precieze werksituatie (met tooling, talen en achtergrond van de het project) van de deelnemer is, zodat de training maximaal aansluit op de situatie van de deelnemers.

De precieze inhoud van het programma is daarom steeds afhankelijk van de groep, maar de onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn:

  • Het testproces in combinatie met testautomation: hoe is dit anders tot handmatige testprocessen en wat zijn de belangrijke zaken om rekening mee te houden?
  • Welke testen lenen zich wel voor testautomation en welke niet?
  • Welke testtools kan je gebruiken? Hoe maak je een afgewogen keuze hierin?
  • Hoe zet je een robuust testautomation framework op?
  • Hoe zet je effectief testautomation scripts op en maak je ze herbruikbaar?
  • Overige tips en best pratices om de diverse valkuilen te omzeilen.

Training door onze testautomation specialisten

De testautomation trainingen worden gegeven door onze testexperts. Testspecialisten die dagelijks bezig zijn met het testautomatiseervak bij onze klanten.

Door het enthousiasme waarmee alle trainers hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skillls.

Prijs, data en locatie training Introductie Testautomation

De training kost 5.900 euro (in-company) met een maximum van 10 deelnemers per training.

Wij verzorgen een prettige en ontspannen leeromgeving. De trainingen vinden regelmatig plaats bij Computest op kantoor. Wij hebben hiervoor een mooie ruimte beschikbaar met dakterras en tevens serveren wij een heerlijke lunch. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om trainingen op locatie bij jouw organisatie te geven.

Maatwerk

Trainingen op maat zijn altijd mogelijk. Voor kleine of grote groepen. Onze in-company trainingen verzorgen we altijd op basis van een intake vooraf. Onze trainers verwerken de werkomgeving, tools en stack van het te trainen team in de training. Ons doel is dat de deelnemer bij terugkomst gelijk de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk.

Dankzij de brede kennis die wij in huis hebben kunnen wij trainingen verzorgen voor allerlei doelgroepen en tot op een zeer hoog (technisch) niveau. Ook kan er toegespitst worden op een bepaald onderwerp of bepaalde infrastructuur. Het is dus altijd mogelijk om een passende (maatwerk) training te organiseren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld