>>

Training Testautomation in DevOps

Voor wie is deze training?

Bij de training Testautomation in DevOps leer je hoe je testautomation kan toepassen in het DevOps proces. Deze training is ontwikkeld voor developers die op een Agile manier (willen) werken en door middel van testautomation snelheid willen maken in DevOps aanpak en de transitie naar CI/CD willen aanvangen. Uitgangspunt is dat de deelnemers al voorkennis hebben van testautomation daarnaast is ook het hebben van wat basale kennis van DevOps en CI/CD een pre.

Waarom deze training Testautomation in DevOps?

Testautomation in DevOps vraagt op specifieke punten een andere aanpak, vooral snelheid en automatische testuitvoer zijn belangrijk onderdelen om succesvol te zijn en een meerwaarde te bieden binnen het DevOps proces. Door deze training krijg je als developer kennis aangereikt op het gebied van testautomation in DevOps. Je bekijkt diverse scenario’s en ontdekt zo hoe je in je eigen context testautomation in kunt zetten binnen het DevOps proces. Daarnaast krijg je methodes en best practices aangereikt om Quality Assurance een integraal onderdeel te maken van je DevOps team.

Resultaat

Tijdens de training zet je de eerste stappen voor het concreet en praktisch inrichten van testautomation in een DevOps team. Je gaat terug naar jouw organisatie met een duidelijk vervolgplan voor de verdere inrichting/implementatie van testautomatisering binnen DevOps. Tijdens de training worden diverse soorten van testautomation behandeld en hoe je ze kan gebruiken binnen build & release tooling en waar mogelijk in combinatie met diverse cloud-oplossingen.

Programma

De training bestaat uit een mix van theorie en praktische onderdelen. Hierbij wordt door middel van een intakeproces eerst bepaald wat de precieze werksituatie (met tooling, talen en team-samenstelling) van de deelnemer is, zodat de training maximaal aansluit op de situatie van de deelnemers. De precieze inhoud van het programma is daarom steeds afhankelijk van de groep, maar de onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn:

  • Testautomation in DevOps: hoe is dit anders tot testautomation en wat zijn de belangrijke punten om rekening mee te houden?
  • Welke testvormen lenen zich wel voor testautomation in DevOps en welke niet?
  • Welke testtools en build-tooling kan je gebruiken? Hoe maak je een afgewogen keuze hierin?
  • Hoe sluit je testautomation aan op de cloud (Azure/AWS)?
  • Overige tips en best pratices over testautomation in DevOps.

Training door onze testautomation specialisten

De testautomation trainingen worden gegeven door onze testexperts. Testspecialisten die dagelijks bezig zijn met het testautomatiseervak bij onze klanten.

Door het enthousiasme waarmee alle trainers hun kennis overbrengen en het levendig maken met voorbeelden en praktijksituaties zijn zij gewaardeerde trainers en gastsprekers. Onze trainers beschikken over HBO/Universitair werk- en denkniveau en worden geselecteerd op hun goede communicatieve vaardigheden en social skillls.

Prijs, data en locatie training Testautomation in DevOps

De training kost 5.900 euro (in-company) met een maximum van 10 deelnemers per training.

Wij verzorgen een prettige en ontspannen leeromgeving. De trainingen vinden regelmatig plaats bij Computest op kantoor. Wij hebben hiervoor een mooie ruimte beschikbaar met dakterras en tevens serveren wij een heerlijke lunch. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om trainingen op locatie bij jouw organisatie te geven.

Maatwerk

Trainingen op maat zijn altijd mogelijk. Voor kleine of grote groepen. Onze in-company trainingen verzorgen we altijd op basis van een intake vooraf. Onze trainers verwerken de werkomgeving, tools en stack van het te trainen team in de training. Ons doel is dat de deelnemer bij terugkomst gelijk de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk.

Dankzij de brede kennis die wij in huis hebben kunnen wij trainingen verzorgen voor allerlei doelgroepen en tot op een zeer hoog (technisch) niveau. Ook kan er toegespitst worden op een bepaald onderwerp of bepaalde infrastructuur. Het is dus altijd mogelijk om een passende (maatwerk) training te organiseren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie of een in-company training aanvragen?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Computest Academy

Heb je interesse in een specifieke training? Of wil je meer info?

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld