>>
02-juni-2023, min. leestijd

Even voorstellen: Heeyoo

Heeyoo! Voorheen de DevOps-dienstverlening van Computest. Na het krachten bundelen met CloseSure en SYSQA vormen deze drie toppers vanaf vandaag samen een nieuwe organisatie: Heeyoo. Een consultancy-organisatie op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen met ruim 200 man sterk door heel Nederland. Ze onderscheiden zich door positieve en leergierige mensen met een hoog kennisniveau.

Meer informatie Heeyoo

Wil je meer weten over Heeyoo, zijn diensten of vacatures? Bezoek dan de websites https://heeyoo.nl/ en https://werkenbijheeyoo.nl. Of volg Heeyoo op LinkedIn.

Computest Security

De toekomst van Computest Security

Computest transformeert na deze splitsing in Computest Security, waarbij we ons volledig gaan richten op cybersecurity-diensten. We zetten ons in voor onze kerntaak: opdrachtgevers helpen de strijd tegen cyberdreigingen te winnen. Dat doen wij met meer dan 60 gedreven en technische securityspecialisten. Voor pentesten, performance testen en managed detectie en response dienstverlening ben je bij ons aan het goede adres.

“De verzelfstandiging van Heeyoo stelt ons in staat om ons volledig op onze kerntaak te richten: als lange termijn securitypartner helpen om de veiligheid van onze klanten in Nederland en in Europa te versterken” aldus Dennis de Hoog, CEO Computest Security.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld