>>

Security Advies

Start je met het ontwikkelen van een nieuwe applicatie en vraag je je af hoe je in dit proces de security kunt waarborgen? Wil je weten welke security-risico’s jouw organisatie loopt en hoe je deze in kaart brengt? Of ben je benieuwd in hoeverre je kwetsbaar bent voor een ransomware-aanval? Onze experts helpen je met antwoorden en kunnen je begeleiden bij verschillende security-vraagstukken.

Goede security vereist focus en veel parate kennis. De ontwikkelingen op dit gebied gaan immers razendsnel. Voor de meeste organisaties is het niet haalbaar om deze kennis in huis te hebben. Security is ons vak en heeft onze dagelijkse focus. Daarbij houden onze specialisten niet van half werk en quick fixes. Daarmee zorgen we ervoor dat je niet alleen op korte termijn goed geholpen bent, maar dat hoogstaande security ook op lange termijn gewaarborgd is. Bovendien voorkomen we zo dat je niet wordt verrast door kostbare security-incidenten.

Waarom onze consultants?

Security-advies kan van veel kanten komen. Met een snel groeiend aantal aanbieders, opleidingen en ervaringsdeskundigen, kan je op veel plekken terecht voor advies over security. Toch geloven we dat we als Computest iets unieks te bieden hebben.

Bij ons komt security-advies namelijk altijd van consultants die een bevestigd track-record hebben als ethical hacker en weten waar ze over praten als het om security in de praktijk gaat. Ze zijn opgeleid tot developer en daarna intern opgeleid tot ethical hacker. Zo weten we dat onze consultants niet alleen in het land der blinden koning zijn.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld