THE FIRST STEP TO CONTROL IS INSIGHT.
>>

Top features van de Marvin_ portal

De hybride dienst Marvin_ voor vulnerability scanning bestaat uit een dagelijkse, geautomatiseerde security scan en het handmatig verifiëren van de resultaten door onze security experts.

Marvin_ vulnerability scanning biedt in één oogopslag inzicht in de veiligheid van de IT-infrastructuur van je organisatie. En dan niet door zo veel mogelijk data aan de gebruiker te laten zien, maar door enkel relevante en gevalideerde data in de Marvin_ portal te tonen.

De Marvin_ portal kent verschillende features die ervoor zorgen dat jij de IT-infrastructuur gegarandeerd veilig houdt. We hebben op deze pagina 8 handige features uitgelicht.

Marvin_ Application Monitoring Vulnerability Scanning.png

Marvin_

Direct contact over onze hybride dienst Marvin_? Heb je vragen of wil je een demo? Bel of mail.

Dashboard Vulnerability Scanning

1. Security dashboard

Het security dashboard in de Marvin_ portal toont in één oogopslag de veiligheid van de IT-infrastructuur van jouw organisatie:

  • relevant beoordeelde kwetsbaarheden;
  • de hosts met de meeste kwetsbaarheden;
  • de notities van klant en/of security expert;
  • trendrapporten.

2. Actieve, dagelijkse scans

Actieve scans bieden een accuraat beeld van de kwetsbaarheden in het netwerk van je organisatie. Daarom voert Marvin_ actieve scans uit op zoek naar generieke problemen, zoals open poorten, SSL configuraties of beveiligingsproblemen in configuraties van HTTP servers. Maar ook zeer specifieke kwetsbaarheden komen uit de scans naar voren. De Marvin_ scanners worden dagelijks geupdate met de nieuwste plugins.

Actieve dagelijkse scan
Filtering groepering

3. Filtering en groepering

De interface van de Marvin_ portal is ontworpen om snel een duidelijk overzicht te bieden met enkel de meest relevante gegevens. Je wilt voorkomen dat je dagelijks moet grasduinen door technische data. Doordachte filters, groeperingen en een zoekbalk maken het makkelijk om assets of issues te vinden die voor de organisatie van belang zijn, zonder tabellen uit te moeten pluizen. Dit bespaart kostbare tijd.

4. Communicatie en documentatie

Om te voorkomen dat waardevolle informatie over een asset of kwetsbaarheid verloren gaat, biedt de Marvin_ portal de mogelijkheid om notities aan assets toe te voegen. Tevens kun je reageren op kwetsbaarheden of vragen stellen aan onze security specialisten. Daarnaast kunnen de security specialisten via deze weg specifieke oplossingen aandragen voor gevonden kwetsbaarheden.

Communicatie en documentatie
Inzicht in beheer van hosts

5. Inzicht en beheer van hosts

In de Marvin portal_ kun je alle hosts voorzien van labels om ze te groeperen en sneller te kunnen identificeren. Denk aan labels als 'webservers' of 'mailservers'. Ook is het mogelijk om je hosts te labelen met de naam van de owners of bijvoorbeeld de locatie van een host. Dit zorgt ervoor dat je alle hosts in je Marvin_ portal inzichtelijk en beheersbaar houdt, ook bij grote hoeveelheden.

6. Cloud compatibility

Dagelijks wisselende IP adressen voor hosts? Geen probleem! Door middel van Target Scope Management kan de Marvin_ portal overweg met frequent wisselende hosts. Je kunt hierbij denken aan instances bij cloud providers zoals AWS, Google Code Platform of Azure in combinatie met dynamische IP adressen of bijvoorbeeld een Kubernetes (Applications) Cluster.

Cloud competability
Severity scores

7. Severity scores

Omdat security scanners niet op de hoogte zijn van de context waarin een organisatie opereert, staan de door Marvin_ scanners gegeven severity scores in de portal niet vast. Onze security specialisten beoordelen de resultaten en kunnen naar aanleiding van hun dagelijkse analyse en de kennis van jouw organisatie besluiten de score van een gevonden kwetsbaarheid te verhogen of te verlagen. Zo krijgen de gevonden issues de juiste prioriteit die ze verdienen.

8. Periodieke rapportage

De periodieke rapportages van Marvin_ vulnerability scanning zijn gericht op de gebruikers die in één oogopslag willen weten hoe de veiligheid van hun IT-infrastructuur ervoor staat en of er intern bijsturing nodig is. De rapporten geven niet alleen de aantallen kwetsbaarheden die zijn gevonden in een periode, maar bijvoorbeeld ook de gemiddelde tijd tot de oplossing. Zo kun je het effect van sturing inzichtelijk maken.

Periodieke rapportages.png
>>

Wil je eens over Marvin_ sparren?

Any time!

Meer updates van ons?

Kies je favoriete platform en volg ons daar.

Marvin_ nieuwtjes?

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwtjes over Marvin_?

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken

Wil je direct gebeld worden?

Vul je naam en nummer in en we zorgen dat je zo snel mogelijk wordt gebeld.

Schakel JavaScript in om dit formulier te gebruiken
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld