>>
20-oktober-2017, min. leestijd

Computest wint FD Gazellen award

We zijn trots! Computest heeft een FD Gazellen Award gewonnen. Dit betekent dat we behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Alleen bedrijven die de afgelopen drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afgesloten maken kans op een positie in de ranglijst van Het Financieele Dagblad. Het FD geeft aan dat bijna alle snelgroeiende ondernemingen niet alleen succesvol zijn dankzij aangetrokken afzetmarkten, maar ook doordat ze actief inzetten op het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het verkennen van nieuwe marktgebieden.

Nieuwe diensten

Dit is bij Computest ook het geval. We kijken continu naar hoe we onze dienstverlening en kennis verder kunnen optimaliseren en uitbreiden zodat klanten altijd de beste en meest complete oplossing hebben voor hun performance- en security-vraagstukken.

Zelfsturende teams

Uiteraard heeft ook onze transitie naar een zelfsturende organisatie een belangrijke invloed op de groei van Computest. Met het inzetten van zelfsturende teams zijn we schaalbaarder geworden en in staat onze ambities op huidige en nieuwe markten beter te verwezenlijken.

Het FD Gazellen beeld krijgt een mooie plek op ons kantoor en we zullen er zeker samen een feestje op vieren!

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld