>>

Organisatiemodel

Computest is een zelfsturende organisatie. Dit betekent dat onze teams zelf verantwoordelijk zijn voor hun werkzaamheden en met een eigen budget bepalen hoe zij hun resultaten behalen. Onze klanten zijn daarmee verzekerd van korte lijnen en veel flexibiliteit.

Waarom kiezen we voor zelfsturing?

Voor onze oprichter Hartger Ruijs was de stap naar zelfsturing logisch. De wereld en de eisen van klanten zijn de afgelopen jaren sterk veranderd. Ook professionals zitten niet meer te wachten op een traditionele, hiërarchische werkomgeving. Om in te kunnen spelen op deze veranderingen is het blijven werken binnen oude structuren niet houdbaar. Daarom werken we met zelfsturende teams die als het ware elk een klein bedrijfje vormen.

Wat betekent dit voor onze klanten en medewerkers?

Voor onze klanten betekent dit dat we benaderbaar en betrokken zijn. Ook is voor hen altijd duidelijk wie waarop kan worden aangesproken. Voor onze medewerkers houdt zelfsturing onder meer in dat zij de vrijheid hebben om hun werk naar eigen inzicht in te richten. Er is geen baas of manager, maar een coach die begeleiding biedt als daar behoefte aan is.

Lees meer in de blogserie van Hartger over onze weg naar zelfsturing en hoe dit in de praktijk werkt.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld