FOOD FOR THE BRAIN.
>>

Onze R&D projecten

Met onze R&D-activiteiten werken we aan de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten en aan maatschappelijke projecten op het gebied van security en performance. Hiermee willen we niet alleen de innovatie binnen onze organisatie stimuleren, maar ook zorgen voor meer security-bewustzijn in de hele keten.

Onderzoek: Volkswagen kwetsbaar voor hackers

Tijdens een onderzoeksproject naar IoT-security in de automotive sector vonden onze ethische hackers kwetsbaarheden in het infotainmentsysteem in auto’s van de Volkswagen Group. Daardoor konden zij onder andere de microfoon aan- en uitzetten, meeluisteren naar wat een bestuurder via een carkit zei en via het navigatiesysteem bekijken waar de auto zich bevond.

Lees meer
car_hack_infopgraphic.jpg
CT_Openrunner_Logo.png

Open source tool Openrunner gelanceerd

Met onze OpenRunner tool kunnen testers en frontend-ontwikkelaars efficiënter benchmark en geautomatiseerde functionele testen uitvoeren op frontend heavy webapplicaties. De open source tool fungeert als browserextensie waarmee eindgebruikers vanuit de browser gesimuleerd worden. Dit betekent dat OpenRunner zeer nauwkeurig functionele wijzigingen kan waarnemen en een exact beeld geeft van de respons- en verwerkingstijden.

Lees meer