FOOD FOR THE BRAIN.
>>

Onze R&D projecten

Met onze R&D-activiteiten werken we aan de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten en aan maatschappelijke projecten op het gebied van security en performance. Hiermee willen we niet alleen de innovatie binnen onze organisatie stimuleren, maar ook zorgen voor meer security-bewustzijn in de hele keten.

IoT onderzoek: Volkswagen kwetsbaar voor hackers

Tijdens een onderzoeksproject naar IoT-security in de automotive sector vonden onze ethische hackers kwetsbaarheden in het infotainmentsysteem in auto’s van de Volkswagen Group. Daardoor konden zij onder andere de microfoon aan- en uitzetten, meeluisteren naar wat een bestuurder via een carkit zei en via het navigatiesysteem bekijken waar de auto zich bevond.

Meer lezen
car_hack_infopgraphic.jpg
CT_Openrunner_Logo.png

Open source tool Openrunner gelanceerd

Met onze OpenRunner tool kunnen testers en frontend-ontwikkelaars efficiënter benchmark en geautomatiseerde functionele testen uitvoeren op frontend heavy webapplicaties. De open source tool fungeert als browserextensie waarmee eindgebruikers vanuit de browser gesimuleerd worden. Dit betekent dat OpenRunner zeer nauwkeurig functionele wijzigingen kan waarnemen en een exact beeld geeft van de respons- en verwerkingstijden.

Meer lezen

KNX domotica security

Door het uitvoeren van een security scan ontdekten wij dat er (in februari 2019) wereldwijd 17.444 gebouwen zijn die vrij eenvoudig door een hacker kunnen worden overgenomen omdat deze systemen direct aan het internet hangen. KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een communicatieprotocol waarmee centrale besturing kan worden opgezet

Meer lezen
knx_infographic_2.jpg
Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld