>>
04-juli-2017, min. leestijd

Computest genomineerd voor twee Computable Awards!

De CEO van Computest, Hartger Ruijs, is door Computable genomineerd voor een award voor ‘Beste CEO van het jaar’. Daarnaast is Computest genomineerd als ‘Beste Security-leverancier van het jaar’. De Computable Awards worden dit jaar voor de 12de keer uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

De nominatie voor ‘Beste CEO van het jaar’ is onder meer te danken aan de groeiambitie van Hartger, zijn visie op leidinggeven en de manier waarop hij het bedrijf bestuurt. Hartger vindt dat zowel klanten als medewerkers het meeste baat hebben bij een zelfsturende organisatie. Er zijn geen managers meer, maar multidisciplinaire teams die in feite kleine bedrijfjes binnen Computest vormen.

Ontdekking kwetsbaarheid

De nominatie voor ‘Beste Security-leverancier van het jaar’ is gebaseerd op het feit dat de hackers van Computest een ernstige kwetsbaarheid ontdekten in StartEncrypt, een tool voor het automatisch ondertekenen van SSL-certificaten, van StartSSL; één van 's werelds grootste Certificate Authorities. De kwetsbaarheid ontketende een discussie in de security-wereld over de rol van browsers en CA's in het beschermen van de SSL-infrastructuur.

Stemmen

Stemmen voor de Computable Awards kan niet meer. De uitreiking van de awards heeft plaatsgevonden 31 oktober.

Deze website werkt het beste met JavaScript ingeschakeld